15 / 05 / 2024

asrın projeleri

asrın projeleri

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapabilsek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, projelerin önemlilerini, öncelikli olanlarını ve yap-işlet-devret yöntemiyle yapabileceklerini, finansman bulabileceklerini ilgili mevzuat gereğince yap-işlet-devret yöntemiyle yaptıklarını belirterek, "Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapab

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

asrın projeleri Haberi

asrın projeleri

AK Parti’nin 2’nci Olağanüstü Büyük Kongresi dün yeni Genel Başkanı seçmek için Ankara’da toplandı. Kongre’ye tek aday olarak gelen Binali Yıldırım, AK Parti’nin yeni Genel Başkanı oldu. Oylama öncesi Binali Yıldırım'ı anlatan kısa filmde kendisinin birçok projenin hayata geçirilmesinde öncülük ettiği vurgulandı. Ardından Divan Başkanı Bekir Bozdağ, 'İcraatın adamı' olarak nitelendirdiği Binali Yıldırım'ı, konuşmasını yapmak için kürsüye davet etti. 


EKMEĞİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ


Binali Yıldırım, burdaki konuşmasında ‘Büyük Türkiye’nin dev projelerine’ dikkat çekti. Yıldırım, "İnşallah yeni dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine kararlı bir şekilde götürmek için Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekmeğimizi büyüteceğiz, ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi. 


ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ GELİYOR


Büyük projeleri teker teker hizmete açacaklarını anlatan Binali Yıldırım, son kaynağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...