02 / 05 / 2024

assan

assan

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Karasu’ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi yatırımı yapacak. Cari açığa eritecek olan yatırım ile savunma sanayi, gemicilik ve otomotiv sanayiine alüminyum sac üretilecek.

Sanayici inşaatçı olunca, fabrikalar rezidans oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüşüverdi

Assan, yeni tesisle yıllık 60 bin ton üretim yapacak!

Dilovası'nda yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım ile boyalı alüminyum tesisi kurduklarını söyleyen Genel Müdür Remzi Örnek, "Tesis, yılda 60 bin ton üretim kapasitesine sahip olacak.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai i10 modeli yenilendi. A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğu belirtilirken, fiyatları 615 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor.

Türkiye’de üretilen Hyundai Bayon ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai Assan'ın Kocaeli’nde bulunan fabrikasında üretime giren Bayon'un, Türkiye fiyat listesini sizler için derledik. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

Hyundai Assan Genel Müdürü Berkel, "ÖTV matrah baremlerinde 2022 yılı başında bir düzenleme yapılmasını bekliyorduk. Yeni uygulamayla ara baremlerin konulmuş olması, sert fiyat geçişlerinin bir nebze de olsa önüne geçmiş oldu." dedi.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

İnşaatta üretim süresinin kısalması yeni projenin başlangıcı demek!

Assan Alüminyum'da hammadde fabrikaya girdikten 56 gün sonra satışa hazır hale geliyor. Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya da inşaat sektöründe üretim süresinin kısalmasının kendilerini için yeni bir projenin başlangıcı anlamına geldiğini belirtiyor…

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Burj Asya Capital Yönetim Danışmanlığı ve İş Geliştirme Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Assan Torun tarafından kuruldu.

assan Haberi

assan

Güney Koreli Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Sakarya Karasu’ya 800 milyon dolarlık alüminyum tesissi yatırımı yapacak. Cenevre Otomobil Fuarı’nda STAR’a konuşan Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Karasu’da yatırım için yerlerinin hazır olduğunu ve seçim sonrası başlayacaklarını söyledi. Bu yatırımın Türkiye’de olmayan bir ürün olduğunu ve bu açıdan cari açığa da büyük katkı sağlayacağını belirten Kibar “Türkiye’de olmayan, savunma sanayine hassas sanayilere, makine ana sanayinin ihtiyacına, gemicilik, denizaltı, otomotiv gövde sacı ve ham maddesi üretebilecek önemli bir yatırım planlıyoruz” dedi.


Cari açığı eritecek


Kibar, şu anda Ankara ile bazı görüşmeleri olduğu bilgisini vererek, şöyle devam etti:”Bu yatırım, ithal ettiğimiz ürünlerin tamamen ikamesini hedefliyor. Bu yatırımı yaptığımız zaman başlangıçta 650 milyon dolar, daha sonra 150 milyon dolarla iki fazda yatırım tutarı 800...