08 / 07 / 2024

Astay Gayrimenkul taşındı mı

Astay Gayrimenkul taşındı mı

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.Ş 'nin yeni ofis bilgileri: Büyükdere Caddesi No:168 34330 Levent/İstanbul, telefon bilgileri ise 0212 276 01 00 olarak belirlendi.

Mistral GYO taşındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi N15 / 202 Konak İZMİR adresine taşındı...

Yeşil GYO taşındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merkezi Maltepe Mahallesi Yılanlı Ayazma Sk.Yeşil Plaza Sit. N17/15 Zeytinburnu/İSTANBUL adresine taşındı...

Martı GYO şirket merkezi taşındı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi merkezi Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han N46/3 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul adresine taşındı.

Vakıf GYO genel merkezi taşındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nun genel merkezi Şerifali Mah. Bayraktar Bulv. Nutuk sok. No 4 Ümraniye / İstanbul olan yeni adresine taşındı. 

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu taşındı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu yeni binasına taşındı. Bugüne kadar 4054 öğrencinin mezun olduğu okulun yeni binasına taşınması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Betül Demir aranjörün oturduğu siteye taşındı!

Son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı. Betül Demir yeni albümü için aranjörün oturduğu siteye taşındı.

İzmir'de Balıkçılar Meydan Projesi sorunu meclise taşındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 4 yıl önce yıkılan ve yerine Balıkçılar Meydanı yapılması öngörülen katlı otopark meclis gündemine taşındı.

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Astay Gayrimenkul taşındı mı Haberi

Astay Gayrimenkul taşındı mı


Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.Ş 'nin yeni ofis ve iletişim bilgileri: Büyükdere Caddesi No:168 34330 Levent/İstanbul olarak belirlendi...


Astay Gayrimenkul telefon: 0212 276 01...