05 / 05 / 2024

aston firuzköy konut projesi

aston firuzköy konut projesi

Aston Firuzköy projesi Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'a bağlı Firuzköy'de hayata geçirildi. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri sunuluyor...

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği ve 1.100 konut ile 50 ticari ünitenin yer alacağı proje için sözleşme imzaladı. İşte Fuzul GYO Firuzköy ile ilgili merak edilen detaylar...

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan yeni projesi için düğmeye bastı. İşte Fuzul GYO Firuzköy projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 610 ada 9 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

aston firuzköy konut projesi Haberi

aston firuzköy konut projesi

Avcılar Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkana yer veriliyor. Aston Firuzköy projesi 9 bin 483 metrekare alanda yükseliyor.


İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'a bağlı Firuzköy'de hayata geçirilen Aston Firuzköy projesi, Batı Yapı imzasıyla yükselecek. 


Avcılar Aston Firuzköy teslimleri!


Avcılar Aston Firuzköy teslimleri Temmuz 2020 yılı olarak planlanıyor. Aston Firuzköy projesi sekiz katlı üç blok şeklinde tasarlandı.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer verilen Aston Firuzköy projesinin inşaatı Temmuz ayında başlayacak.


Tel: 444 49 33

Web: http://www.batiyapi.com.tr/

Gizem...