06 / 05 / 2024

Asya Avrupa adres

Asya Avrupa adres

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yılmaz ve Derya Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Sefa Caddesi'nde kuruldu.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Türkiye'nin 2023 hedefi: 2-4 milyon metrekarelik Küresel Lojistik Merkezler!

Asya, Avrupa ve Afrika'nın ortasında bulunması ve üç tarafının denizlerle çevrili olması sayesinde Türkiye, lojistik açıdan yabancı yatırımcılara önemli olanaklar sunuyor. İşte Türkiye'nin lojistikte 2023 hedefi...

Halkalı-Kapıkule arası 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesiyle ilgili ''Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek'' dedi.

Dünya Bankası: Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki ekonomiler bu yıl yüzde 4,45 daralacak!

Dünya Bankası tarafından, Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki yükselen ve gelişmekte olan ekonomilerin bu yıl yüzde 4,45 daralmasının ve 2008 küresel finansal krizinden bu yana en kötü resesyonu kaydetmesinin beklendiği bildirildi.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Cumhurbaşkanı: Asya ile Avrupa'yı üç katlı tüp ile bağlayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız çok şey var ama yapacağımız çok şeyler var. İnşallah Boğaz'ın altından üç katlı bir tüp yapacağız yine aynı şekilde. Hem oradan otomobiller geçecek hem de raylı sistem geçmek suretiyle yine Asya'yı Avrupa'ya bağlayacağız" dedi...

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Konutları Yamanevler adres!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Yamanevler adres bilgileri...

Kanal İstanbul; Asya, Avrupa ve Afrika’nın lojistik merkezi olacak!

Kanal İstanbul Projesi’ni ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, emlak sektörü açısından değerlendirdi. Şevki; ‘İstanbul’un özellikle Avrupa yakası gayrimenkul ihtiyacı, çeşitliliği ve değerleri artacak’ dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiği rahatlatacak!

Ağır vasıtaların yoğun trafik nedeniyle 3 saate çıkan Asya-Avrupa geçişleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde yarım saatte düşecek. Diğer köprülerin aksine Yavuz’u haftanın her günü 24 saat aralıksız kullanabilecek olan ağır vasıtalar fazla beklemeyi de aşacak.

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yılmaz ve Derya Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Sefa Caddesi'nde kuruldu.

Asya Avrupa adres Haberi

Asya Avrupa adres

Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yılmaz ve Derya Yıldız ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Sefa Caddesi'nde kuruldu. 


Asya Avrupa Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...