04 / 05 / 2024

Ataç İnşaat firmaları

Ataç İnşaat firmaları

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat Cılander ile ortaklık görüşmeleri yapıyor. Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili görüşmelere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

İnşaat firmaları sponsorluklarla sporu destekliyor!

İnşaat firmaları sponsorluklarla sporu destekliyor. Galatasaray Kulübü’nün ana sponsoru plan Nef, nisan ayında ise FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru ve tek gayrimenkul sponsoru oldu.

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

Yabancılara konut satışı inşaat firmalarını heyecanlandırdı!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden alıcıların ziyaret ettiği İstanbul'daki emlak fuarında satış bilançosu yüksek oldu. İnşaat firmalarının temsilcileri ilk gün 100’e yakın konut satıldığını, ikinci gün satışların hızlandığını söyledi.

İnşaat firmalarından bayram mesaisi!

İnşaat firmaları bayramda da mesaiye devam ediyor. Firmalar, 9 günlük tatilde bolca zaman bulacak tüketicilerini düzenledikleri birbirinden avantajlı kampanyalarla satış ofislerine davet ediyor.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

İnşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir’de lüks konutların metrekare fiyatları 10 bin TL seviyelerine çıktı, arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi.

İnşaat firmaları Türk emlakçılara destek vermeli!

Yerli emlakçılar gayrimenkul alım-satım komisyonunda 380 milyarlık pazarı yabancı şirketlere kaptırdı. İnşaat firmalarından destek istendi.

Ataç İnşaat firmaları Haberi

Ataç İnşaat firmaları

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı Ortaklıklarımızdan Anteks A.Ş. Dokuma Fabrikası ile ilgili  İsviçre menşeli CILANDER firması ile ortaklık görüşmelerine...