04 / 05 / 2024

Atak AŞ

Atak AŞ

Atak AŞ, ilk 5 projesi ile turizmi canlandırmayı, sanayiye nitelikli işgücü yaratmayı, tarımsal işsizliğe dur demeyi, girişimcileri desteklemeyi ve kente yatırımcı çekmeyi hedefliyor

Ataköy İkitelli Metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ataköy İkitelli Metrosu'nun yarın hizmete açılacağını müjdeledi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun o paylaşımı...

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak

Dolar 20 TL'lere yaklaştı. Ünlü ekonomist Murat Kubilay ise kötü senaryoyu açıkladı. Dolar ne zaman atak yapacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı ay sonunda açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Hattın ay sonunda açılması bekleniyor...

Atak AŞ Haberi

Atak AŞ

Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Hacı Sabancı OSB ortaklığı ile kurulan Adana Tanıtım ve Kalkınma AŞ (Atak) kent ekonomisine ivme kazandırmayı hedefliyor. Atak AŞ ilk projelerinden ‘Adana Sizi Bekliyor’ ile turizmi canlandırmayı, ‘İşim Gücüm Adana’ projesi ile nitelikli işgücü yaratmayı, ‘Mikro-Girişimcilik Modeli’ projesi ile tarım kökenli işsizlere istihdam sağlamayı, ‘Invest in Adana’ projesi ile yerel, ulusal ve yabancı yatırımcıların kente yatırım yapmasının sağlamayı, İş Fikirleri ve Girişimcilik Merkezi’ projesi ile de girişimcileri desteklemeye...