23 / 07 / 2024

atakum belediyesi sahil temizliği

atakum belediyesi sahil temizliği

Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar....

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Atakum Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Atakum Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 11 milyon 924 bin 300 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

atakum belediyesi sahil temizliği Haberi

atakum belediyesi sahil temizliği


Samsun'un Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, deniz mevsimi gelmeden sahili temizlemek ve kullanıcılara tertemiz bir kumsal sunmak amacıyla Atakum merkezden Taflan'a kadar olan bölümde çalışmalarını sürdürüyorlar.


Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiplerin de yardımı ile sahili olumsuzluklardan temizleyip, pırıl pırıl yapmak için, iki ekibin kum temizleme, süpürme araçlarının da katıldığı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Sahilin, bu ay sonuna kadar temizliğinin ve bakımının bitirilip, gelen misafirlerin kullanımına sunulması planlanıyor.



Maraş...