11 / 05 / 2024

Ataşehir Belediye Binası

Ataşehir Belediye Binası

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi 29 Ekim’de kendi sahibi olduğu Batı Ataşehir’deki yeni hizmet binasına taşınıyor

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 blokun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri...

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir Belediye Binası Haberi

Ataşehir Belediye Binası

Kiralama yöntemiyle bulunduğu Küçükbakkalköy Mahallesi’ndeki hizmet binasında üç buçuk senedir hizmet veren Ataşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası toplam 32.000 metrekare kapalı alana sahip olacak. Akıllı belediye binası; çevreye duyarlı, engelli vatandaşların kullanımına uygun, güneş enerji sistemine ve etkin su arıtma sistemine sahip bir şekilde hazırlandı. 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi’ne uygun data center ve teknik altyapısı da hazırlanan binada vatandaşları bilgilendirecek LED ekranlar ve kablosuz internet bulunacak. 


Nikâh Sarayı ve Meclis Binası Yakında Faaliyette…


Küçükbakkalköy Mahallesi’nde 400 kişilik bir ve 50 kişilik iki evlendirme salonuna sahip yeni nikâh sarayı 2012 yılı bitmeden hizmet vermeye başlayacak. Ataşehirli yeni çiftler mutluluklarına ilk imzayı burada atacak.

Bir konferans salonu ile 130 kişilik çok amaçlı bir salonun da yer alacağı yapı içerisinde, Ataşehir Belediyesi Meclisi de...