03 / 05 / 2024

ataşehirde 1 liralık arazi

ataşehirde 1 liralık arazi

İstanbul Valiliği 13 dönümlük araziyi 1 YTL'ye TOKİ'ye verdi...

Araç sahipleri dikkat! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor, son tarih 1 Aralık...

Milyonlarca araç sahibine son dakika uyarısı geldi. Buna göre 81 şehirde zorunlu olan uygulamaya uymayana para cezası uygulanacak. Araç sahipleri 1 Aralık tarihine kadar vaktiniz bulunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Emlak Konut GYO'dan yabancı kurumsal yatırımcıya 1,4 milyar liralık hisse satışı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, yabancı kurumsal yatırımcıya 1 milyar 402,5 milyon liralık hisse satışı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ekmeğe 4 lira birden zam geldi! O şehirde ekmek artık resmen 10 TL!

Gıda ürünlerine yapılan zamların ardından ekmek fiyatları da etkilendi ve o şehirde 6 liraya satılan ekmeklerin fiyatı 10 liraya yükseldi. Ekmek fiyatlarına eklenen 4 liralık zam nedeniyle vatandaşlar isyan etti. Bundan sonra o ilde ekmekler 10 liradan satılacak.

Ticaret Bakanlığı’ndan otomotiv bayilerine 7,8 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı, müşterilerin ilk tescil motorlu kara taşıtlarına ulaşmasını zorlaştırıcı hareketlerde bulunan otomobil bayilerine 1 haftada 17,8 milyon liralık ceza kesti.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 1 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

1 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 1 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Devlete 5 ayda 1 milyar liralık zarar

Sahte fatura düzenleyen ve 1 milyar liralık kamu zararına neden olan 39 bayi ve bu bayilerden sahte fatura kullanan mükelleflere Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi'nce operasyon yapıldı.

Kur Korumalı Mevduat programı 1,3 trilyon liralık hacmi aştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, yaklaşık olarak 9 ay önce hayata geçirilen kur korumalı mevduat uygulamasının 1,3 trilyon liralık hacmi geçtiğini belirterek, hesaplardaki gerçek ve tüzel yatırımcı sayısının toplamda 2 milyon 138 bin 489'a ulaştığını aktardı. İşte haberin devamı..

İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite! Başvuran PTT'den 1611 liralık desteği kapıyor! Elinizi çabuk tutun...

Devletten okuyan çocuğu olan anne babalara 1.611 liralık eğitim desteği geldi. Peki, bu destekten kimler yararlanabiliyor? Devlet yardımı için hangi şartlar isteniliyor? İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

SGK'ya 61 milyar liralık yapılandırma başvurusu yapıldı!

1 milyon 190 bin borçlu, 61 milyon liralık yeniden yapılandırma için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvurdu.

Ataşehir 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1864 Ada 4 Parsele İlişkin Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi Revizyon NİP 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Değişikliği askıya çıktı.

ataşehirde 1 liralık arazi Haberi

ataşehirde 1 liralık arazi

İstanbul Valiliği, İstanbul'da finans merkezi olarak planlanan Ataşehir'deki 13 dönüm araziyi 1 YTL bedelle TOKİ'ye devrediyor. Vali Güler imzalı talep İl Genel Meclisi Hukuk Komisyonu'na sevk edildi.Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank'ın yanı sıra Merkez Bankası'nın da taşınacağı ifade edilen Ataşehir'deki 13 dönümlük arazi, 1 YTL bedelle TOKİ'ye devredilecek. 13 bin 482 metrekarelik arazi, 2005'te Emlak GYO tarafından İstanbul İl Özel İdaresi'ne bedelsiz olarak devredildi. Valilik, arazi üzerine okul yapılmasını planladı. Ancak, bölgenin finans merkezi olması ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan yeni plandan sonra, Valilik de eski planı değiştirdi.
Vali Güler imzaladı
Valiliğe başvuran TOKİ, bölgedeki konut alanlarının Merkezi İş Alanları'na dönüştürüldüğünü, bu nedenle bölgede eğitim alanlarına ihtiyaç kalmayacağını kaydetti. TOKİ, bu nedenden dolayı söz konusu arazinin 1 YTL...