28 / 07 / 2024

Ataşehirde kadınlar için sabah sporu

Ataşehirde kadınlar için sabah sporu

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Yüzlerce kadının katılığı ve uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı o şehirde binlerce konut için turizm amaçlı kiralama başvurusu yapıldı!

Yürürlüğe giren yeni yasadan sonra tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan ve aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı Muğla’da 16 bin konutun turizm amaçlı kiralama için başvuru yapıldığı başvurulardan 7 bininin ise kabul edildiği belirtildi.

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

Büyükşehirde yaşamak için en az 1-2 asgari ücret kiraya ayrılmalı! Ev almak için şu an doğru zaman mı?

Kiralar faize göre düşük, faiz oranları ise konut kredisi için çok yüksek seyrediyor. Kiracı için konut satın almak mümkün değil, ev sahipleri de kiralardan tatmin olmuyor. Peki ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor?

Depremden sonra ÇED zorunluluğu kaldırıldı: O ilde 22 proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı çıktı! 

Hatay Valiliği’nin 6 Şubat depremlerinden sonra verdiği kararla ilde ÇED süreçlerinin zorunluluğu uygulaması kaldırıldı. Kararın ardından şehirde 22 proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi. İşte ayrıntılar...

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

Kısmi emeklilikte sürpriz detay ortaya çıktı! Yeni tablo son şeklini aldı! Emekli olmak isteyenler hemen baksın!

Kısmi emeklilik sistemine yönelik gelişmeler son dönemlerde torba yasa gündemi ile beraber hız kazandı. Özellikle kadınlar için kısmi emeklilik yaşının 50'ye, erkekler için ise 55'e düşürülmesi öngörülüyor. İşte detaylar...

EYT Şartı Kaldırıldı mı? Kısmi Emeklilik Sistemi Kimleri Kapsıyor?

Bazı kişiler için EYT şartının kaldırıldığı duyuruldu. Torba yasa gündeminde kısmi emeklilik ele alınmaya devam ediyor. Kısmi emeklilik düzenlemesi kapsamında kadınlar için 50, erkekler için 55 yaş şartının getirilmesi bekleniyor.  3600-5000 primle de erken emeklilik bekleniyor.

Erken emeklilik için 10 yıl sigortalı olmak yetiyor! İşte detaylar belli oldu!

10 yıllık sigorta girişine sahip olan çalışanlar için bazı durumlarda erken emeklilik imkânı doğuyor. Bu koşulları yerine getirenler emeklilik kapsamına girmeye hakkı kazanıyor. En önemli ayrıntı olan sigorta başlangıç süresi için SGK erkek ve kadın için prim-gün tablosu son şeklini aldı.

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlara yönelik sağlanan önemli yeniliklerden biri de emeklilik sistemi olacak. Yakında uygulamaya konulacak bu sistemin seçimlerin ardından düzenlenmesi planlanıyor. Milyonlarca ev hanımı ve anne, hem sosyal güvenlik haklarına sahip olacak ve en önemlisi de emekli olma haklarını elde edebilecekle

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.

Ataşehirde kadınlar için sabah sporu Haberi

Ataşehirde kadınlar için sabah sporu

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyen ve güne spor yaparak zinde başlamak isteyen kadınlar parklarda buluşarak birlikte spor yapmanın mutluluğunun yaşıyor.

Her gün yüzlerce kadının katıldığı sabah sporları kadınların sosyalleşmesi ve özgüven kazanmasında etkili olurken, aynı zamanda onların ev dışında zaman geçirmeleri için uygun bir ortam...