19 / 05 / 2024

Ataşehirde kazandıracak yatırımlar

Ataşehirde kazandıracak yatırımlar

GAYRİMENKUL piyasasında İstanbul Anadolu yakasının en revaçta olan iki ilçesi Ataşehir ve Ümraniye. İstanbul'un düzenli kentleşmelerinden biri olan Ataşehir, Anadolu yakasının Maslak'ı olarak yerli yatırımcılar kadar yabancıların da yakın takibinde.

'Şimdi gümüşe geçtik' diyen İslam Memiş en çok kazandıran yatırım araçlarını açıkladı!

31 Mart seçimlerinin ardından piyasalardaki dalgalanmalar sonucu yatırımcıların kafası karışık. Yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını merak ediyor. Peki en çok hangi yatırım aracı kazandırır, neye yatırım yapılmalı? İslam Memiş sosyal medya hesabından açıklandı...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023'te altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını rakam vererek açıkladı. 

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıklarayarak tarih verdi.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ataşehirde kazandıracak yatırımlar Haberi

Ataşehirde kazandıracak yatırımlar

İstanbul Finans Merkezi projesiyle öne çıkan Ataşehir'de ofis projeleri hız kazanırken, konut projelerinde kısa vadeli prim değeri yüzde 40'lara ulaştı. Bölgede konutların metrekare fiyatları minimum 6 bin lira, maksimum 11 bin lira düzeyinde. 2017'den sonra 30 bin kişinin çalışacağı İstanbul Finans Merkezi'nin ortaya çıkaracağı konut ihtiyacı ve sağlayacağı primin beklenenden fazla olacağı konuşuluyor. 



5 YIL SONRA KAZANACAKLAR 

Bölgedeki markalı konut projelerinin değerlerine yansıyan bu beklenti Finans Merkezinin inşaatının yükselmesiyle daha da hareketlendirecek. Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesi olarak bilinen Ataşehir'de inşaat sektörünün en büyük oyuncuları da projeleriyle satış süreçlerini devam ettiriyor. Bugüne kadar Ağaoğlu'ndan Teknik Yapı'ya, Emay inşaat'tan Varyap'a kadar birçok firma projeleriyle görücüye çıktı. Bu projelerin bir kısmı teslim edilirken bir kısmında satışlar devam ediyor. Bölgeye planlı yatırım yapanların...