26 / 07 / 2024

Atasoy Samsung nerede

Atasoy Samsung nerede

Yıllardır yapı sektöründe Ispartalıları hizmet veren Atasoy, Samsung markasını bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan telefonlara kadar birçok ürün yer alıyor.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kombi tipi tasarıma sahip Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor. Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde 20 yıl motor garantisi! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarına 20 yıl motor garantisi sunuyor. Peki cihaz en uygun fiyata nerede satılıyor? 

Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar dikkat! Samsung VC07T357MHB/TR 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza Trendyol sitesinde satılıyor. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler, Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 17 indirimle satışa sunuldu. Peki Samsung çamaşır makinesi nerede ve indirimle ne kadara satılıyor?

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

En çok tercih edilen Samsung buzdolapları arasında yer alan Samsung RB50RS334WW, 520 litrelik iç hacmi ile geniş depolama alanı sunuyor. Donatıldığı teknolojilerle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor. Peki, Samsung RB50RS334WW en uygun nereden alınır?

Samsung No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte o yerler! Samsung 11 Mart 2023 fiyat listesi

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. Geniş hacimli Samsung No-Frost buzdolabını araştırdık ve listeledik . İşte o liste..

Atasoy Samsung nerede Haberi

Atasoy Samsung nerede

Yıllardır yapı sektöründe Ispartalıları hizmet veren Atasoy, Samsung markasını bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan telefonlara kadar birçok ürün yer alıyor. lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezindeki ünlü firmaların sayı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de Samsung.  Yıllardır yapı sektöründe Ispartalılara hizmet veren Atasoy, Samsung firmasını da bünyesine kattı, lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi birinci kattaki mağazanın açılışı bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.  Mağaza içerisinde beyaz eşyadan cep telefonun kadar birçok ürünün yer aldığını dile getiren Atasoy Samsung Mağazası İşletmecisi Talha Atasoy, bütün Ispartalıları mağazalarına beklediklerini söyledi.  Atasoy Samsung açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezme imkanı buldu. 


Gülkent...