26 / 05 / 2024

Atatürk Havalimanı büyüme

Atatürk Havalimanı büyüme

TAV Havalimanları icra Kurulu Başkanı Sani Şener; ilk çeyreğin (Ocak-Mart dönemi) en önemli gelişmesinin, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yönelik yatırımları olduğunu söyledi..

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Son dakika! OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) Haziran ayında 2023 yılı için yüzde 2,7 şeklinde açıkladığı küresel ekonomide büyüme tahminini 3 şeklinde revize ederken, Türk ekonomisine yönelik büyüme beklentisini ise yüzde 3,6’dan 4,3'e çıkarttı.

Dünya Bankası, Türk ekonomisine ilişkin büyüme beklentilerini revize etti!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini bu yıl için, 2023 başında yüzde 2,7 olarak tahmin ederken, ekonominin ilk çeyrekte dirençli kalmasının etkisiyle yüzde rakamı 3,2'ye yükseltti.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy-Küçükçekmece İlçesi Atatürk Havalimanı ve Yakın Çevresine İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Fitch Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomi ve Türkiye ile ilgili büyüme tahminlerini içeren raporu yayınladı. Raporda Türk ekonomisinin 2023'te daha önce hesaplanandan fazla büyüyeceği öngörüldü.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

Atatürk Havalimanı büyüme Haberi

Atatürk Havalimanı büyüme

TAV Havalimanları icra Kurulu Başkanı Sani Şener; ilk çeyreğin (Ocak-Mart dönemi) en önemli gelişmesinin, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yönelik yatırımları olduğunu söyledi. Sani Şener, 'Atatürk Havalimanı'nda kargo terminalinin yıkılması ve terminal genişlemesi inşaatının başlaması bizim için ilk çeyreğin en önemli gelişmesi oldu. Eski binanın yerine 75 milyon euro yatırımla inşa edeceğimiz sekiz köprü, bagaj sistemlerinin kapasitesinin arttırılması ve ilave bir check-in adası yapılması ile birlikte DHMİ'nin hava tarafına yaptığı yatırımlara uyum sağlayacağız ve havalimanının kapasitesini yılda 75 milyon yolcuya çıkartacağız" açıklamasında bulundu. 


Yeni...