27 / 05 / 2024

atıfbey kentsel dönüşüm

atıfbey kentsel dönüşüm

Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'nde gecekonduların yıkımı devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus ve çevresinde çarpık ve plansız yapılaşmaların tek tek ortadan kaldırıldığını belirtti...

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

atıfbey kentsel dönüşüm Haberi

atıfbey kentsel dönüşüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus ve çevresinde çarpık ve plansız yapılaşmaların tek tek ortadan kaldırıldığını söyledi. Başkent'in dört bir yanında kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirildiğini ifade eden Gökçek, farklı noktalarda uygulanan çalışmalarla modern ve çağdaş bir şehir inşa edildiğini kaydetti.


ÇALIŞMALARA DEVAM 


Gecekondulardan arındırılarak yepyeni, sağlıklı ve güvenli bir alan olarak yeniden düzenlenecek Hıdnlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde çalışmaların aksamadan devam ettiğini vurguladı. Projenin, Başkent'in ortası sayılabilecek Altındağ'ın güneyinde, Ulus ve Ankara Kalesi'ne, kuzeyinde ise Aydınlıkevler ve Örnek Mahalleleri'ne komşu olduğunu ifade etti.


"850 ADET YIKIM" 


Bölgenin kentsel alan ilan edilmesinin ardından belediye olarak çalışmalara başladıklarını anlatan Gökçek, şöyle konuştu: "Yaklaşık 6 bin gecekondu ile tesisin tespit ve değerlendirmelerini yaptık. Projenin uygulamaya başlandığı dönemden itibaren toplam 1100 üzerinde hak sahibi vatandaşla...