05 / 05 / 2024

Atıfbey

Atıfbey

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki 35 metruk yapının yıkımına başlayacak.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Gaziemir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Atıfbey Mahallesi 1442 ada, 1 parselde yer alan 3 bin metrekarelik arsayı 9 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Gaziemir'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan "arsa" vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 

Ankara'da riskli alan kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında bazı alanlar için riskli alan kararı verildi.

Ankara Hıdırlıktepe'deki 200 metruk bina yıkılıyor!

Ankara'da hayata geçirilen Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesi kapsamında 200 metruk bina daha yıkılıyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki 35 metruk yapının yıkımına başlayacak.

Ankara Hıdırlıktepe'de 3 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce, "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa- Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamındaki 6 bin 400 gecekondudan 3 bini yıkıldı

Ankara Ulus'taki dönüşüm Hacı Bayram'ın etrafına yayılacak!

Büyükşehir, gecekondulardan kurtulamayan Hıdırlıktepe, Atıfbey ve İsmetpaşa için düğmeye bastı. Başkan Gökçek, bu üç bölgeye Ankara evleriyle yeni bir şehir kuracaklarını ifade etti.

Ankara Hıdırlıktepe'de 200 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Atıfbey Haberi

Atıfbey

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki 35 bina yıkılacak.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığından:


Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi; Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.09.2012 tarih ve 1400 sayılı kararı ile 6306 sayılı yasa kapsamında riskli alan olarak belirlendiği, 6306 sayılı “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamında Bakanlar Kurulu’nun 17.12.2012 tarih ve 4088 sayılı kararı ile Riskli Alan ilan edilen bölge içerisinde kalmakta olan metruk yapıların 3194 sayılı kanunun 39. Maddesi ile 5216 sayılı Kanunun 7. Maddesinin (z) bendine istinaden alandan kaldırılması Ankara Büyükşehir Belediye Encümenince onaylanmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur



Metruk yapılar için