22 / 07 / 2024

Atilla Işıldar kim

Atilla Işıldar kim

Ankara’nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk karma kullanımlı projesi Next Level’ı hayata geçiren Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş’nin Genel Müdürü Atilla Işıldar oldu.

Dul ve yetim maaşında hesap değişti: Kim, kaç TL aylık alacak? Şimdi zamlı maaş tablosuna bakın!

Emekli maaş zamlarının kesinleşmesinin ardından dul ve yetim maaşları merakla araştırılmaya başlandı. Peki zamlı dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? Kim, kaç TL aylık alacak?

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Kamu işçisi maaş ödeme tarihleri 2023! Zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Kamu işçileri zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağını merakla araştırmaya başladı. Peki zamlı kamu işçisi maaşı ne zaman yatar? Kim kaç TL maaş alacak?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

İşte 2023 MTV fiyat listesi.. Kim ne kadar MTV ödeyecek? İşte o liste...

Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 61,5 oranında zamlanmıştı. Zamların ardından araç sahipleri tarafından yakından takip edilen MTV ilk taksit ödemeleri için son günler geldi, çattı. Peki 2023 MTV ne kadar? Kim ne kadar MTV ödeyecek?  İşte o liste...

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Atilla Işıldar kim Haberi

Atilla Işıldar kim

ODTÜ Ekonomi mezunu olan Atilla Işıldar, iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. Kentbank’ta müfettiş olarak iş yaşamına giriş yapan Işıldar, aynı bankada kurumsal pazarlama bölüm yönetmeni ve şube müdürü olarak çalıştı. Alışveriş merkezi sektörüne 2002 yılında adım atan Atilla Işıldar, Carousel, Town Center, CEPA ve Arcadium alışveriş merkezlerinin yatırımcı şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Daha sonra Akpınar Group’ta Gayrimenkul Koordinatörü olarak görev alan Atilla Işıldar, 1 Ağustos itibariyle Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat’ın genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Gayrimenkul geliştirme, proje finansmanı, pazarlama, kiralama, AVM yönetimi uzmanlık konuları arasında yer alan Atilla Işıldar, Ankaralı doğumlu, evli ve üç çocuk...