05 / 05 / 2024

Atışalanı Perk İnşaat ofisleri

Atışalanı Perk İnşaat ofisleri

Perk İnşaat yeni yatırımını İstanbul Esenler'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Konut ve ofislerin yer alacağı projede hafriyat çalışmaları başladı. 

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Yedek Parça Petrol Tekstil Ve Lojistik Limited Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztoprak tarafından kuruldu.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talha Uca ve Osman Uca ortaklığında kuruldu.

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Atışalanı Perk İnşaat ofisleri Haberi

Atışalanı Perk İnşaat ofisleri

Perk İnşaat İstanbul Esenler Atışalanı'nda yeni projesi için çalışmalara başladı. Yaklaşık 42-52 adet konuta yer verilecek projede konutlar 98 - 105 metrekare arasında tasarlanacak.

2 bloktan oluşacak Perk İnşaat Atışalanı projesinde ofisler 1+0 şeklinde dizayn edilecek. Projede teslimlerin ise 14 ayda yapılması planlanıyor. 

Perk İnşaat daha önce Perk Rezidans ve Perk İnşaat İçerenköy projelerini hayata geçirmişti. 


Tel: 0535 861 55 33 
Web: http://perkinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com