15 / 05 / 2024

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi fiyat

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi fiyat

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi 8 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje 104 adet daireden meydana geliyor.

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Şahir Demirtaş tarafından  kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Grup Yapı İnşaat Gıda Kafe Otomotiv Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Atmaca tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Adem Atmaca: İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Mahmut Demirtaş: Kentsel dönüşüme destek vermek gerek!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gazetemize özel yaptığı “Kentsel dönüşüm” “İnşaat ve ekonomiye katkısı” konularıyla ilgili açıklamasında, Adana’yı ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Demirtaş, Adana’nın aldığı göçün etkilerinin olumsuz yansımalarına ve yerel yönetimlerin çabalarına da değindi.

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Yp İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Demirtaş imzasıyla kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 700 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Taşlıçeşme Sokak'ta kuruldu.

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen Bahçeşehir Park 99 bin 858 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Grup - MFA İnşaat Bahçeşehir Park nerede?

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi fiyat Haberi

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi fiyat





Atmaca İnşaat Demirtaş projesi Bursa 'da Atmaca İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 104 adet konutun yer aldığı proje 5 blok halinde yükseliyor.


Blokların 8 katlı olarak tasarlandığı Atmaca İnşaat Demirtaş projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Atmaca İnşaat Demirtaş projesi fiyatları 120 bin liradan başlıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


12 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Atmaca İnşaat Demirtaş projesinde oyun alanları, park, süs havuzu ve otopark bulunuyor. Proje Bursa terminale yakın konumda yükseliyor.


Telefon: 0224 249 99 51

Web adresi: