02 / 07 / 2024

ATO Ankara Marka Festivali

ATO Ankara Marka Festivali

Başkent Türkiye'nin en büyük markalarına ev sahipliği yapacak, onlarca marka üç gün boyunca stant açarak müşterilerini ağırlayacak.

ATO Başkanı Gürsel Bayar: Gayrimenkul sektörü yılın ilk üç ayında yüzde 11 büyüdü!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri bugün Ankara'da tek çatı altında toplandı. GYODER 25. yılını I. Ankara Gayrimenkul Zirvesi'nde sektör ile ilgili ATO Başkanı Gürsel Bayar, sektörün 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 11'e yakın büyüdüğünü açıkladı.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

ATO'dan hizmet sektöründeki işletmeler için kira desteği talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ekonomik alanda ortaya çıkan tüm komplikasyonların kamu ve reel sektörün iş birliği ile aşılacağına inandıklarını dile getirerek hizmet sektöründeki işletmeler için kira desteği talebinde bulundu.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan özel bankalara kredi çağrısı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Kamu bankalarının konut, taşıt, tatil ve tüketim alanlarında hayata geçirdiği uygun koşullu kredi paketleri yerli üretimi canlandırmak için önemli. Özel sektör bankaları da aynı doğrultuda piyasaları desteklemeli." dedi.

Ankara'da rant krizi!

Ankara, ATO eski Başkanı Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında yaşanan 'rant' tartışması bitmek bilmiyor...

ATO Ankara Marka Festivali Haberi

ATO Ankara Marka Festivali

Ankara'da ilk kez yapılan 'Ankara Marka Festivali'ne sayılı günler kaldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 7 Aralık'ta düzenlenecek olan festivalle, Ankara"yı marka kent hedefine ulaştırmak ve yeni markaları teşvik etmek amaçlanıyor. Festivalin tanıtım toplantısında konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'nın bu tür festivallerle onlarca markasının gerçek yerini bulacağını ve atılacak adımlarla markaların şehri olacağını söyledi. Bezci, "ATO, Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu'nun katkılarıyla 'Güçlü ekonomi, büyüyen Türkiye' sloganı ile düzenlenecek Ankara Marka Festivali, bugüne kadar Ankara'da yapılacak en geniş katılımlı, uluslararası nitelikteki marka zirvesi olacak" dedi. Marka festivalinin ilklere sahne olacağına dikkat çeken Bezci, "Üç günlük programlarda toplam 68 konuşmacı, 23 konferans ve 17 eğitmene yer verilecek. Ankara'nın markalarını dünyaya daha güçlü şekilde taşımanın...