18 / 05 / 2024

ato mıpım cannes

ato mıpım cannes

Ankara Ticaret Odası, Cannes’da düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.

Sarot Grup’un iflas kararı kaldırıldı!

Bolu’da inşaatı başladığından beri gündem yaratan Burj El Babas’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. ''Şato'' müteahhidinin iflas kararı kaldırıldı.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan MIPIM teklifi!

Ahmet Misbah Demircan, MIPIM CEO’su Filippo Rean’a 2019’da Haliç Port bittiğinde MİPİM’i Cannes yerine İstanbul’da düzenlemeyi teklif etti. Filippo da bu teklif karşısında sıcak olduklarını ve bunu düşünebileceklerini söyledi.

Ahmet Misbah Demircan'dan MIPIM İstanbul'da olsun teklifi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Cannes’da görüştüğü MIPIM CEO’suna ‘2019’da MIPIM’i İstanbul’da yapalım’ teklifi götürdü. Demircan CEO Rean’in teklife sıcak baktığını söyledi..

MIPIM’e dev şehir maketleri damga vurdu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MPIM’e, dev şehir maketleri damgasını vurdu. ATO Başkanı Bezci, önümüzdeki sene kapsamlı bir Ankara şehir maketi yapmamız lazım." dedi.

Beyoğlu Investors Group projelerini MIPIm'de vitrine çıkardı!

Beyoğlu’nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcının, 10 milyar TL değerindeki projeleri ile Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu Investors Group (BIG), uluslararası arenadaki ilk adımını Cannes’da attı.

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

Polat Holding kentsel dönüşüm projesini MIPIM'de tanıtacak!

POLAT Holding, İstanbul Piyalepaşa 'daki kentsel dönüşüm projesini Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarında tanıtacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklama yaptı.

ATO MIPIM'de Ankarayı tanıtacak!

ATO'nun 140 metrekarelik standında Ankapark, Uluslararası Fuar Merkezi, Otonomi ve Podium AVM maketleri yer alacak. Fransa Cannes'de düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MlPIM'de Ankara'yı tanıtacak.

Ankara Ticaret Odası MIPIM 2015'te Ankara'yı tanıtacak!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa 'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM'de Ankara'yı tanıtacak..

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda yapılacak!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Beyoğlu Belediyesi MIPIM 2015 Fuarı'na katılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda yatırım yapan sektör temsilcileriyle birlikte Fransa’da MİPİM Fuarı’na katılacaklarını belirtti...

MIPIM Fuarı'nın 26'ıncısı 10-13 Mart'ta gerçekleşecek!

10-13 Mart'ta Cannes'da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM için geri sayım başladı. İstanbul Çadırı kurulacak fuara Türkiye'den 600'ün üzerinde katılımcı bekleniyor...

ato mıpım cannes Haberi

ato mıpım cannes

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM’de Ankara’yı tanıttı.


ATO, MIPIM Fuarı’nda Ankaralı firmaların tanıtımı için 170 metrekarelik stant kiraladı. Fuara katılan üyelerin katılım bedellerinin yarısını karşılayan ATO’nun çağrısına cevap veren firmalar, stantta yerlerini aldı.


ATO Başkanı Salih Bezci, burada yaptığı açıklamada, Ankara'da son yıllarda devasa projelerin hayata geçirildiğini söyledi. 


Ankara'nın güzide projelerinin ilgi çektiğine işaret eden Bezci, 93 ülkeden yatırımcı ve ziyaretçinin gezdiği uluslararası bir fuarda Ankara'yı tanıtmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Bezci, "Ankara'nın kabuğunu kırmak için uluslararası alanda tanıtılması şart. Önceleri uluslararası fuarların önemini kavrayamamıştık. 7 yıl önce 7 metrekarelik alanda tanıtım yapıyorduk, şimdi 170 metrekarede Ankara'yı dünyaya tanıtıyoruz" dedi.


Ankara'nın vitrin projeleri


Ankara standında, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAPARK’ın 30 metrekarelik,...