16 / 05 / 2024

avcılar altgeçit inşaatı

avcılar altgeçit inşaatı

Avcılar Şükrübey Metrobüs istasyonu civarındaki altgeçit inşaatına dün itibarıyla başlandığı belirtildi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lar Metal Sanayi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Çağlar Demiral tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

avcılar altgeçit inşaatı Haberi

avcılar altgeçit inşaatı

İBB’den yapılan duyuruda Avcılar Şükrübey Metrobüs istasyonu civarında, Denizköşkler Mahallesi (Reşitpaşa Caddesi) ile Gümüşpala mahallelerini (Kuruçeşme Caddesi) E-5’in altından birbirine bağlayacak olan Kuruçeşme altgeçit inşaatına dün itibarıyla başlandığı belirtildi.


Trafik uyarısı


Reşitpaşa ile Kuruçeşme caddelerinin kesiştiği bölgede E-5 trafiğe kapatılacak. Avcılar-Küçükçekmece istikametinde araç trafiği yan yola yönlendirilecek. İlk etap çalışma 15 gün sürecek, inşaatın ikinci etabında ise E-5’in iki şeridi trafiğe açılacak, ancak bu kez 15 gün süreyle yan yol trafiğe kapatılacak. Bu 15 günlük sürede yan yol trafiği Gümüşpala Caddesi'ne verilecek. Kısacası, inşaat süresince bölgede trafik sıkıntısı yaşanacak. Mecbur kalmadıkça araçla...