03 / 05 / 2024

Avcılar İnşaat ödül

Avcılar İnşaat ödül

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı ödül aldı...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahminleri!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği beklediği asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Peki vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahmini ne? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümleri yüzde 7,8 daraldı!

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2022 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 7,8 daralma meydana geldi.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar İnşaat ödül Haberi

Avcılar İnşaat ödül

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı özel ödülle ödüllendirildi.


Ödül törenine; Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat adına, Avcılar İnşaat Kurucusu ve Onursal Başkanı Hikmet Avcı ile Avcılar İnşaat Genel Koordinatörü Süleyman Aksoy katıldı.


“MODERNİZMİN MİMARI”


“Modernizmin Mimarı” sloganıyla faaliyet gösteren ve İzmir’de yaptığı modern projelerle öne çıkan Avcılar İnşaat, sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunuyor. Yüzlerce kişiye sağladığı istihdam olanağı ve İzmir’in silüetini değiştiren proje uygulamalarıyla tanınan Avcılar İnşaat, inşaat sektöründe 1989 yıldan bu yana 3250 konut ve 455 işyeriyle toplamda 415 bin metrakare alana sahip projelerini başarıyla tamamladı.


Gözlem...