22 / 07 / 2024

avcılara metro yapılacakmı

avcılara metro yapılacakmı

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar' a da metro müjdesini verdi...

Emekli zammı belli oldu, peki kök maaşlar ne olacak? e-Devlet kök maaş sorgulaması nasıl yapılır? Kök maaş sorgulama!

Merakla beklenen zam oranlarının belli olmasının ardından ise emekliler için kök maaş konusu gündeme geldi. Peki kök maaşlara zam yapılacak mı? e-Devlet kök maaş sorgulaması nasıl yapılır? İşte kök maaş sorgulama... 

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Dikkat! 2023 yılında ödeyeceğimiz vergi ve harçlara büyük zam geldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı dakikalar önce yaptığı açıklamada, vergi ve harçlara zam yapıldığını duyurdu. Peki yeni yılda alınacak vergi ve harçlarda yapılacak artış oranları ne kadar olacak?

Aile destek ödemelerine ek bir de buna bakın! Hanelere ödeme yapılacak, şartlar uyuyorsa hemen başvurun

Aile destek ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Fakat bunun haricinde de vatandaşlara ödemeler yapılıyor. İşte bir ödeme hakkındaki tüm detaylar...

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Tüm ilaçlara yüzde 25 zam yapıldı! Bulunamayan ilaç sorunu devam edecek mi?

Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla ilaçlara zam yapılacağı duyuruldu. İlaçlara ne kadar zam geldi? İşte detaylar…

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ansam İnşaat Taahhüt Turizm Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

avcılara metro yapılacakmı Haberi

avcılara metro yapılacakmı


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar'a metro müjdesini verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 10 yıllık hizmet dönemlerinde 60 katrilyon yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "İktidara ya da muhalefete ait diye ilçe belediyeleri arasında ayırım yapmadık. Silivri'ye 850 trilyon yatırım yapmış olmamız bunun göstergesidir" dedi.


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, yaptığı konuşmada seçim kampanyasına ilişkin muhalefetin sergilediği tavırları eleştirerek, "Son günlerde görüyoruz, bazıları araç konvoyları oluşturup, bazı yerlerde yavaşlayıp duraklama yaparak trafiği kilitliyorlar. İnsanlara böyle eziyet ederek siyaset yapılmaz" dedi.


Topbaş, "CHP sözcüleri ‘İstanbul'u eski günlerine döndüreceğiz’ diyorlar. Çok özlemişlerse sırf onların hatırı için CHP...