12 / 05 / 2024

avm kayıp eşya

avm kayıp eşya

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu? Avukat Emre Avşar herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını verdi. İşte detaylar...

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Asgari ücretteki kayıp 50 Euro'yu geçti: 20 Haziran'da 442 Euro'ya denk gelen asgari ücret, şimdi 390 Euro!

Euro/TL'de sene başından bu güne yükseliş yüzde 45'i geçerken, yeni asgari ücretin açıklanmasından beri geçen 23 günde kayıp 50 Euro'yu aştı. İşte o rakamlar...

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre haftanın son işlem gününe kırmızıda giren dijital para piyasalarında bitcoindeki kayıp yüzde 2’ye yaklaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

A101'de indirimli beyaz eşya satışı başlıyor; 6 Temmuz'da tüm A101 marketlerinde olacak

A101'in 6 Temmuz Perşembe tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Televizyondan çamaşır makinesine, buzdolabından bulaşık makinesine, elektrikli süpürgeden küçük ev aletlerine kadar pek çok beyaz eşya ürünü indirimli olarak marketlerde satılmaya başlanacak. İşte detaylar... 

Arçelik'ten 4 beyaz eşya alana robot süpürge bedava! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Arçelik, mayıs ayına ses getirecek bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markasından dörtlü çeyiz seti alanlar 7 bin 500 TL değerinde robot süpürgeye tek kuruş ödemeden sahip olacak. İşte Arçelik kampanyasının tüm ayrıntıları...

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

4 trilyon dolarlık kayıp korkusu

IMF küresel ekonomide 2026 yılına kadar 4 trilyon dolarlık bir kayıp yaşanabileceğini açıkladı. IMF ile Dünya Bankası'nın yıllık toplantısı önümüzdeki hafta içinde gerçekleşecek.

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Kripto para sahipleri zor durumda. Bitcoin'de Kasım 2021'den beri yaşanan kayıp yüzde 70'i aştı. 

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcoin piyasası büyük kayıp vermeye devam ediyor. ABD’de 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları dünya piyasalarını altüst ederken Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme yaşadı. Alt coinlerde ise kayıp daha da büyük.

İBB her ilçe için 'olası deprem kayıp tahmini' kitapçığı hazırladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mega kent İstanbul’un 39 ilçesi için 'İlçe Olası Deprem Kayıp Tahmini Kitapçıkları' hazırladı.

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor!

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor. Yatak, ayna, çöp tenekesi gibi günlük hayatımızdaki birçok eşyanın internete bağlanan modelleri geliyor. Uçuk kaçık ve bir o kadar çılgın ev eşyalarına hazır olun

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

avm kayıp eşya Haberi

avm kayıp eşya

İstanbul Barosu’na Kayıtlı, Prof Hukuk Bürosu avukatlarından Emre Avşar gündelik hayatta karşımıza çıkan sorunlara açıklık getirdi.

Hemen hepimiz bir hafta sonu alışveriş yapmak, sinemaya gitmek ya da sadece gezmek için bile AVM’lere gitmekteyiz. Buralarda sık karşılaşılan sorunlardan biri de şahsi eşyalarımızın kaybolması ya da çalınması olabilir. Mağazaların girişlerinde “Kaybolan ya da çalınan eşyalarımızdan müessesemiz sorumlu değildir.” yazmaktadır. Bu yazının hukuki bir geçerliliği var mıdır?

Evet, AVM’ler oldukça kalabalık, her gün binlerce tüketicinin girip çıktığı, sürekli sirkülasyon halinde bulunan alanlardır. Haliyle AVM’ler ve AVM içindeki mağazaların, güvenlik konusunda olağandan daha fazla dikkatli ve özverili olması gerekir. Mağazalar da bu durumu bildiğinden sorumluluktan kurtulmak adına bu yazıyı yazmaktadırlar. Ancak bu yazının hukuki bir geçerliliği bulunmamaktadır.

Bu konuya,  Yargıtay Kararları ve kanun cevap vermektedir. Bildiğimiz...