04 / 05 / 2024

AVMlerde ambulans ve doktor zorunlu oluyor

AVMlerde ambulans ve doktor zorunlu oluyor

AVM’lerde yaşanan ilkyardım sorunuyla ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Perakende Ticaret Kanunu’yla ilgili ek yönetmelikler hazırlayan Bakanlık, AVM’lere ambulans ve doktor zorunluluğu getiriyor.

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Fatih'te 2 katlı dükkan çöktü!

Fatih Yedikule’de bulunan iki katlı tatlı dükkanında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. İlk belirlemelere göre çökme sonucu 3 kişi yaralandı.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Çanakkale Lapseki'de 5 katlı bina çöktü!

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde 5 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında kalan olup olmadığı bilinmiyor. Çökme olan bölgeye çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi.

AVM’lerde ambulans ve doktor bulunması zorunlu hale getiriliyor!

Türkiye'de sayıları 350’ye yaklaşan alışveriş merkezlerine (AVM) yeni düzenlemeler geliyor. Perakende Ticaret Kanunu’yla ilgili ek yönetmelikler hazırlayan bakanlık, AVM’lere ambulans ve doktor zorunluluğu getiriyor.

AVM'lere yeni düzenlemeler getirildi!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, son dönemlerde AVM'lerde yaşanan ilkyardım sorunuyla ilgili harekete geçti. Perakende Ticaret Kanunu'yla ilgili ek yönetmelikler hazırlayan bakanlık, AVM'lere ambulans ve doktor zorunluluğu getiriyor.

AVM’lerde doktor ve ambulans bulundurulması zorunlu olacak!

Türkiye’de sayıları 350’ye yaklaşan alışveriş merkezlerine (AVM) yeni düzenlemeler geliyor. Her gün binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı AVM’lerde doktor ve ambulans bulundurulması zorunlu hale gelecek.

AVM’lerde ambulans ve doktor zorunlu oluyor!

AVM’lerde yaşanan ilkyardım sorunuyla ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Perakende Ticaret Kanunu’yla ilgili ek yönetmelikler hazırlayan Bakanlık, AVM’lere ambulans ve doktor zorunluluğu getiriyor.

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi!

Ankara OSTİM'de patlama meydana geldi. Ankara'da OSTİM sanayi sitesinde patlama meydana geldiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Metrosu'nda kaza!

İstanbul Metrosu'nda bugün Sanayi Mahallesi - Seyrantepe hattında inanılmaz bir kaza meydana geldi. Metronun ön vagonunu delen demir parçası bir yolcuya saplandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevkedildi.

Şiddetli rüzgar nedeni ile Beyoğlu'nda bir inşaatın iskelesi çöktü!

Şiddetli rüzgar nedeni ile Beyoğlu'nda bir inşaatın iskelesi çöktü. Cumhuriyet Caddesi'nde inşaatı devam eden bir binanın iskelesi, şiddetli rüzgar nedeniyle çöktü. Olay yerine ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi.

Denizli'de doğalgaz sıkışması patlamaya neden oldu!

Bayramyeri Meydanı'ndaki yedi katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınında 09.15 sıralarında patlama yaşandı. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi...

AVMlerde ambulans ve doktor zorunlu oluyor Haberi

AVMlerde ambulans ve doktor zorunlu oluyor

TÜRKİYE’de sayıları 350’ye yaklaşan alışveriş merkezlerine (AVM) yeni düzenlemeler geliyor. Her gün binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı AVM’lerde doktor ve ambulans bulundurulması zorunlu hale gelecek. Son günlerde AVM’lerde yaşanan sağlık olaylarının ardından ilk yardım sorunu gündeme gelmişti. Yapılacak yeni düzenlemelerde ayrıca ortak kullanım alanları, outlet konsepti ve denetim ile ilgili çalışmalara da yer verilecek. Yıl sonuna kadar yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikler de çalışanlarla ilgili madde bulunmuyor. 


40 BİN TL GİDER


Her gün milyonlarca kişinin girdiği AVM’lerde yaşanan sağlık sorunlarının ardından “ilk yardım” sorunu gündeme gelmişti. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı ek yönetmelik sektör temsilcileriyle görüşülmüş ve bu alanda düzenlemeler talep edilmişti. Yeni yılla birlikte Türkiye’deki tüm AVM’lerde ambulans bulundurulması zorunlu hale gelecek. Ayrıca AVM’nin büyüklüğü ve müşteri sayısı göz önüne alınarak...