04 / 05 / 2024

AVMlerin organizasyon bütçeleri

AVMlerin organizasyon bütçeleri

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

İstanbul’un 39 ilçesinde 2021 yatırım bütçeleri belirlendi! 

İstanbul’un 39 ilçesinin 2021 yılı bütçeleri açıklandı. İstanbul’un en yüksek bütçeye sahip ilçesi Esenyurt, en düşük bütçeye sahip ilçesi ise Adalar olarak gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Şehir hastaneleri artık kendi bütçeleri ile yapılacak!

Şehir hastaneleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Şehir hastanelerini kendi imkânlarımızla, kendi bütçemizle yapacak tecrübeye sahip olduk. Bu hastanelerle ilgili kira bedeli ile hizmetler toplanarak birçok rakamlar veriliyor. Bunlar doğru değil'' dedi.

İBB Meclisi’nde 39 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İstanbul'daki 39 ilçenin 2020 yılı bütçeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. İstanbul'un en yüksek bütçeye sahip ilçesi de 802 milyon 250 bin Türk Lirası ile Esenyurt oldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Düzce Belediyesi'nde yatırım bütçeleri artırıldı!

2017 Yılı Belediye bütçesiyle birlikte belediye müdürlüklerinin de yıl ödenekleri belirlendi. Buna göre, bütçedeki en yüksek pay 63 Milyon lira Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ilişkin oldu.

Sincan ve Keçiören belediyelerinin bütçeleri onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal ve tarımsal faaliyetleri desteklemek yönünde de kararlar alındı.

Ankara'nın bu ilçelerinin 2017 bütçeleri onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerin bütçe görüşmeleri devam ederken, kırsal turizm, seracılık yönünde kararlar alındı. Toplantısında, kırsal alanda yapılacak projeler görüşülerek kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir 2017 bütçesinde aslan payı raylı sistemin!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 2017 yılı bütçeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugünkü oturumunda görüşülerek karara bağlandı.

AVMlerin organizasyon bütçeleri Haberi

AVMlerin organizasyon bütçeleri

Özel gün ve haftalar için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlarla dikkat çekmeyi hedefleyen AVM'ler bu konuda adeta birbirleri ile yarışıyorlar. AVM'ler ziyaretçilerinin ilgilerini çekecek ve sürekli takip etmelerini sağlayacak şekilde kampanya ve etkinlikler düzenliyorlar. 


Özel günler, çocuk etkinlikleri ve canlı performans sanatçıları ile alışveriş merkezinin dinamik kalmasını sağlayan AVM'lerin bunlar için ayırdıkları bir yıllık bütçeleri dudak uçuklatıyor. Pazarlama müdürleri, bir yıl içerisindeki etkinlikler için ayrılan bütçenin AVM cirosuna geri dönüşünün harcanandan kat ve kat olduğunu ifade ediyorlar. Şehirlerdeki sosyalleşme alanları olma yolunda ilerleyen Alışveriş Merkezlerinin pazarlama bütçeleri gün geçtikçe artıyor. 



Şimdi sömestr zamanı...

Hiçbir özel gün ya da haftayı kaçırmamaya dikkat eden Alışveriş Merkezlerinde şimdi sömestr telaşı var. Ankara'daki Alışveriş Merkezleri de sömestr etkinlikleri ile ziyaretçilerine alternatif sunuyorlar. Forum Ankara Outlet'te 2 Şubat'a...