03 / 05 / 2024

Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı ne zaman

Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı ne zaman

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Avrasya GYO Alanya'daki daireyi 5 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya ili Alanya ilçesi Gökay sitesinde bulunan 1 adet dairenin kiralanması hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO Samsun akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun ili İlkadım ilçesi 6490 ada 18 parsel üzerinde bulunan akaryakıt istasyonun yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Depremde ağır hasarlı olduğu için boşaltılan binaya hırsız girdi! 

Malatya'nın Kanalboyu Caddesi'ndeki 24 daireli yedi katlı Kültür Apartmanı, riskli ve hasarlı olması sebebiyle tahliye edilmişti. Binadaki bazı dairelere giren hırsızlar, pencere, kapı, korkuluk, muslukları çaldılar...

Avrasya GYO Deliyunus gayrimenkulleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerin bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 ada 1 parsel, R Blok 1. ve 3. bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Avrasya GYO İlkadım akaryakıt istasyonları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun ili İlkadım ilçesi 2 adet akaryakıt istasyonu değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Avrasya GYO Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mahallesi 1151 ada 1 parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı ne zaman Haberi

Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı ne zaman

REED TÜYAP FUARCILIK bünyesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan dünyanın ikinci, Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları; katılımcılarını, özellikle Rusya, Balkanlar ve Kuzey Afrika’dan üst düzey karar vericiler, yeni alım heyetleri ve potansiyel yatırımcılar ile aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Fuar 8 Mart Çarşamba saat 10.00’da ziyarete...