17 / 05 / 2024

Avro Grubu Başkanı ve Portekiz Maliye Bakanı Mario Centeno

Avro Grubu Başkanı ve Portekiz Maliye Bakanı Mario Centeno

Avro Grubu Başkanı Centeno, Avro Bölgesi bütçe enstrümanının yönetim ve finansmanı ile ilgili bütün kritik unsurlar üzerinde anlaşmaya gittiklerini duyurdu.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Avro Bölgesi bütçe kurmaya hazırlanıyor!

Avro Grubu Başkanı Centeno, Avro Bölgesi bütçe enstrümanının yönetim ve finansmanı ile ilgili bütün kritik unsurlar üzerinde anlaşmaya gittiklerini duyurdu.

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Kassanov'dan Ağaoğlu'na ziyaret!

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov ve çalışma arkadaşları, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Ataşehir'de bulunan genel merkezini ziyaret etti. Kassanov İstanbul Finans Merkezi projesi hakkınde detaylı bilgiler aldı...

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Osman Okyay Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Okyay, Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu....

Zeki Şafak Ozan, Eczacıbaşı Yapı Başkan Yardımcısı oldu!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nda Atama: Zeki Şafak Ozan, Karodan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Ali Ağaoğlu: Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hiç bir yerde kiracım değildir!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu basında çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı

Sinpaş Grubu Başkanı Avni Çelik: Okurken çalışmayan, çalışırken öğrenci olur!

Gayrimenkul sektörünün duayeni Sinpaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik'in ilk kazancı 13 yaşındayken tabela yazısından kazandığı 15 lira olmuş. Gençlere okurken çalışmayı öneren Çelik, gençlerin bir dakika yerinde duracak zamanları olmadığını, süre

Avro Grubu Başkanı ve Portekiz Maliye Bakanı Mario Centeno Haberi

Avro Grubu Başkanı ve Portekiz Maliye Bakanı Mario Centeno

Avro Grubu Başkanı ve Portekiz Maliye Bakanı Mario Centeno, Avro Bölgesi bütçe enstrümanının yönetim ve finansmanı ile ilgili bütün kritik unsurlar üzerinde anlaşma sağladıklarını aktardı.

Centeno, avro para birimini kullanan Avrupa Birliği (AB) üyesi 19 ülkenin maliye bakanlarının Lüksemburg'da gerçekleştirdiği Avro Grubu Toplantısı'nın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İlk açıklamasında Fransa'nın ortaya attığı ve Almanya'nın desteğini alan Avro Bölgesi bütçesi kurulmasına ilişkin konuları ele aldıklarını söyleyen Centeno, "Avro Bölgesi bütçe enstrümanını gerçeğe dönüştürdük. Avronun temellerini destekleyen yeni bir dayanağımız oldu." diye konuştu.

Centeno, maliye bakanlarının Avro Bölgesi bütçe enstrümanının yönetim ve finansmanı ile ilgili bütün kritik unsurlar üzerinde anlaşma sağladıklarını bildirdi.Bütçe uygulama ve idaresi konusunda AB Komisyonu'nun yetkili olacağını belirten Centeno, üye ülke hükümetlerinin bütçede yön gösterici rol oynayacağını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan...