08 / 05 / 2024

Avro inşaat üretim 2019

Avro inşaat üretim 2019

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre; Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1 düşüş gösterdi.

Alman inşaat sektörü konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro yardım talep ediyor!

Yeni konut inşaatlarındaki keskin düşüşle dikkat çeken Alman inşaat sektörü, konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro sübvansiyon sağlamaya çağırıyor. 

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Nisan ayında yüzde 0,4 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin nisan ayına ilişkin mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, nisanda bir önceki aya göre yüzde 0,4 azaldı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında yükseldi. İşte merak edilen o rakamlar...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 4,1 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak 2022'de bir önceki aya göre yüzde 3,9, 2021 yılının ocak ayına göre de yüzde 4,1 arttı.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Aralık ayında sert düştü!

Açıklanan resmi verilere göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs salgınının hız kazandığı Aralık 2021'de bir önceki aya göre yüzde 4 azalış gösterdi.

Avro Bölgesi'nde Kasım'da inşaat üretimi düştü mü?

Avrupa Birliği ve Avro Bölgesi'nin Kasım 2021'de mevsimsellikten arınmış inşaat üretimi verileri yayımlandı. 19 üyeli Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Kasım ayında, Ekim ayına göre yüzde 0,2 azaldı. İnşaat üretimi, 2020 yılının Kasım ayına göre ise yüzde 0,5 artış gösterdi.

Avro İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Avro İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Balıkçı tarafından kuruldu.

Avro inşaat üretim 2019 Haberi

Avro inşaat üretim 2019

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre; Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin ekim ayı mevsimsellikten arındırılan inşaat üretimi sonuçları açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 19 üyeli Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, ekim ayında eylül ayına göre yüzde 1 azaldı. İnşaat üretimi, 2018'in ekim ayına göre ise yüzde 0,3 yükseldi.

AB'de ise inşaat üretimi, ekim ayında önceki aya kıyasla yüzde 1,2 düşerken, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 0,2 arttı.

AB ülkeleri arasında ekim ayında inşaat üretiminde önceki aya oranla en fazla artarak yüzde 5,1 ile Slovenya, yüzde 4,1 ile İsveç ve yüzde 3,2 ile Macaristan'da oldu.

En fazla düşüş ise yüzde 5,7 ile Polonya, yüzde 3,4 ile Romanya ve yüzde 2,8 ile Almanya'da...