02 / 05 / 2024

Avrupa Anadolu Demir Kimin

Avrupa Anadolu Demir Kimin

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye, demir çelik üretiminde dünyada 8. Avrupa'da ise 2. oldu!

Türkiye’de hem de dünyanın bazı ülkelerine demir çelik ürünleri pazarlayan Evren Akar sektör hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte Akar'dan dikkat çeken açıklamalar...

Avrupa Residence Yamanevler satışta! Artaş'tan Ümraniye'ye tam 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler satışa çıktı. Projede 343 konut, 16 ticari ünite ve 7 ofis bulunuyor.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Avrupa’da enerji krizi büyüdü! Siparişler Türkiye’ye kayacak!

Avrupa’da enerji krizi nedeniyle fabrikalar kapanıyor. Kağıt-ambalaj, kimyevi ürünler ve demir-çelik-alüminyum siparişlerinin ise Türkiye’ye kayması beklenirken ihracatta da yüzde 20 artış bekleniyor.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Durna ve Mehmet Emin Demiröz ortaklığında kuruldu.

Avrupa Anadolu Demir Kimin Haberi

Avrupa Anadolu Demir Kimin


Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Demirkıran tarafından kuruldu. 


Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla kiremit asmolen ateş tuğlası fırınlanmış kum çimento alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Adres; Merkez Mah.Karaman Sok.Apt. No.2-8/1...