03 / 05 / 2024

Avrupa Şampiyonlar Ligi Vakıfbank Partizan

Avrupa Şampiyonlar Ligi Vakıfbank Partizan

Ağaoğlu Grubu, VakıfBank - Partizan voleybol takımlarının bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Vakıfbank'ı desteklemek için tribünde olacak. İşte Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasındaki o duyuru...

Şampiyonlar Ligi finalinde turistler ortalama 323 euro harcadı!

Ödeme teknolojisi şirketi Mastercard, turistlerin Türkiye'deki harcamalarını raporladı. Şampiyonlar Ligi için Türkiye'ye gelen turistlerin ortalama 323 euro harcadığı belirlendi.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul’a yaklaşık 75 milyon Euro gelir sağlayacak. Gelecek turistler tarafından gerçekleştirilecek harcamaların yüzde 80'inin kart ile yapılacağı tahmin ediliyor. 

İstanbullulara Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Günlerinde Ulaşım Ücretsiz!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında 9-11 Haziran tarihleri arasında toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. İşte ayrıntılar...

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam bu kadar gelir getirecek!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsoru olan Mastercard ve ödeme sisteminin en büyük aktörlerinden Garanti BBVA Ödeme Sistemleri 10 Haziran tarihinde oynanacak finalin Türkiye’ye ekonomik açıdan katkısını hesapladı. Yapılan hesaplamaya göre, İstanbul’a tam 75 milyon euro gelecek!

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu!

Tahincioğlu'ndan Avrupa'nın en iyi ligleri arasında yer alan basketbol Süper Ligi'ne tam destek geldi. Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi Vakıfbank Partizan Haberi

Avrupa Şampiyonlar Ligi Vakıfbank Partizan

Ağaoğlu Grubu, Vakıfbank voleybol takımını desteklemek için bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda 20:30'da başlayacak olan VakıfBank - Partizan voleybol maçına gidiyor. Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasında yer alan duyuru şöyle;


"Ağaoğlu ailesi olarak VakıfBank-Partizan Voleybol maçına gidiyoruz!


Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarıya giden yolda destek vereceğimiz VakıfBank’ın gücüne güç katmak için 13 Kasım’da Burhan Felek Spor Salonu’nda olacağız. 


VakıfBank Spor Kulübü’ne şimdiden başarılar dileriz."


Emre Kulcanay /...