15 / 05 / 2024

Avustralya Melbourne emlak hizmetleri

Avustralya Melbourne emlak hizmetleri

Avustralya’nın Melbourne kentinde yasaklar iki hafta daha uzatıldı. 28 Eylül'de vaka sayılarının 30 ile 50 arasında olması halinde bazı emlak hizmetlerine izin verilecek...

Avustralya'da konut fiyatları yüksek faiz oranlarına karşı artmaya devam ediyor!

Avustralya'da emlak fiyatlarında önemli artışlar yaşanırken, Avustralya Merkez Bankası'nın yüzde yüzde 4,35'e ulaşan faiz oranına rağmen artmaya devam ediyor. 

Avustralya'da emlak fiyatları yüksek faiz oranlarına rağmen yükseliyor!

Avustralya'nın banliyölerinde gayrimennkul fiyatlarında önemli artışlar görülürken, Avustralya Merkez Bankası'nın (RBA) yüzde 4,35'e ulaşmış olan faiz oranına rağmen Sydney bu konuda başı çekiyor.

Avustralya'da 28 Eylül'de bazı emlak hizmetlerine izin verilecek!

Avustralya’nın Melbourne kentinde yasaklar iki hafta daha uzatıldı. 28 Eylül'de vaka sayılarının 30 ile 50 arasında olması halinde bazı emlak hizmetlerine izin verilecek...

MÜSİAD'ın Avustralya şubesi açıldı!

MÜSİAD, yurt dışındaki 28'inci şubesini Avustralya'da açtı. Melbourne’deki açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, "THY'nin buraya aktarmasız uçuşlara başlaması ticari ilişkileri arttırır" dedi.

Avustralya'daki köy 10 milyon dolara satılığa çıkarıldı!

Avustralya'da bir köy onlarca evi, 35 büyükbaş hayvanı ve gölüyle birlikte satışa çıkarıldı. Köyün fiyatı 10 milyon dolar. Emlakçı Blacklow, köyün yılda 1,5 milyon ABD dolarından fazla gelir getirmesini beklediklerini söylüyor.

Avustralya'da konut fiyatları uçtu!

Avustralya’da çok sayıda Çinli zenginin yanı sıra emlak spekülatörlerinin gayrimenkul satın almasıyla konut fiyatları uçuşa geçti. Avustralya’da en düşük fiyatlar 350 bin Avustralya Doları’ndan (740 bin TL) başlıyor.

Avustralya’da ev fiyatlarının yükselişi kaygı ile izleniyor!

Avustralya genelinde artan ev fiyatları, ekonomi çevrelerinde kaygı ile izleniyor. Emlak uzmanları hızla yükselen fiyatların ‘‘sürdürülemez’’ olduğuna dikkat çekerek yatımcıları uyarıyor.

Dünyanın en yaşanabilir kenti Melbourne seçildi!

Avustralya'nın Melbourne şehri, üst üste beşinci kez "en yaşanılabilir şehirler" listesinin başını çekerken, sonuncu sırada Suriye'nin başkenti Şam yer aldı.

Avustralya artan konut fiyatlarından tedirgin!

Avustralya'da giderek artan emlak fiyatlarınından şikayetlerin artması üzerine Avusturalya'da son yıllarda artan konut fiyatları Türkiye'dekinin aksine, ülkede tedirginlikle karşılaşıyor.

Avustralya-Türkiye Dostluk Anıtı 25 Nisan’da açılacak!

Türkiye ile Avustralya arasında Çanakkale Savaşı'ndan sonra başlayan dostluğu simgeleyecek "Avustralya-Türkiye Dostluk Anıtı", Avustralya'nın Melbourne kentinde Anzak Günü anma törenlerinin düzenleneceği 25 Nisan 2015’te açılacak.

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi!

The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi. Avustralya'nın Melbourne kenti üst üste dördüncü kez dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi.

Melbourne dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi!

Avustralya'nın Melbourne kenti üst üste dördüncü kez dünyanın en yaşanabilir kenti seçildi. The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi.

Çilek Mobilya, Avustralya'ya kadar uzandı!

Çilek Mobilya dünyanın dört bir yanında mağaza açmayı sürdürüyor. Üretiminin yüzde 50'sini 66 ülkeye ihraç eden Çilek, son mağazasını Avustralya'nın Melbourne kentinde açtı

Avustralya Melbourne emlak hizmetleri Haberi

Avustralya Melbourne emlak hizmetleri

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) en fazla etkili olduğu Avustralya’nın Melbourne kentinde, gece sokağa çıkma yasağını da kapsayan ve 13 Eylül’e kadar yürürlükte olan sıkı yasaklar iki hafta daha uygulanacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Victoria Eyaleti Başbakanı Daniel Andrews, eyaletin başkenti Melbourne’de düzenlediği basın toplantısında, Kovid-19 salgını sebebiyle yaşanan can kayıpları, yeni vaka sayıları ve uzatılan Kovid-19 yasaklarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Son 24 saatte 63 kişiye Kovid-19 teşhisi konulduğunu ve 5 kişinin yaşamını yitirdiğini dile getiren Başbakan Andrews, salgını durdurmak için 2 Ağustos’ta ilan edilen eyalet genelindeki "felaket durumu" ve eyaletin başkenti Melbourne’daki sokağa çıkma yasağı uygulanmasının iki hafta daha (28 Eylül’e kadar) uzatıldığını duyurdu. 

- Melbourne’daki yasaklar 4 adımda normale dönecek

Şehirdeki koronavirüs yasaklarının yılbaşından önce sona ermesi için 4 aşamadan oluşan yol haritasına...