02 / 05 / 2024

AXİS AVM çekilişleri

AXİS AVM çekilişleri

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor...

Kiptaş Karanfilköy projesinde kura çekilişi yapıldı!

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi, 1.361 konut ve 132 ticari birim olmak üzere 1.493 bağımsız birimden oluşan dev projede kura çekilişleri yapıldı.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

Benzin ve motorinde Brent petrol depremi! Akaryakıt fiyatları uçuşa geçecek! Sürücüler hemen bakın! 

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde peş peşe gelen zamlar sürücüleri tedirgin etti. Aracı olanlar akaryakıt zamlarının sürüp sürmeyeceğini merak ederken, Brent petrolle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar ve güncel fiyatlar...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz

Sürücüleri yakından ilgilendiren ve hayati durumların önüne geçmesi amacıyla kritik bir ilan kamuoyuna açıklandı. Bu önemli ilanda, belirli hataların yapılması durumunda cebinizdeki parayı kaybetme riskine de dikkat çekildi.

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Her geçen güç artan akaryakıt fiyatları araç sürücülerinin belini bükerken, bankalar bu konuda sürücüleri sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu doğrultuda, Vakıfbank da yeni bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde 100 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

TOKİ İstanbul 2023 kuralarında son dakika! Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. İşte Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

Akaryakıtta devrim gibi bir haber! Sürücüler rahat bir nefes alacak!

Akaryakıt fiyatlarının dalgalı bir dönemde olması aracı olan sürücülerin indirim kampanyalarını araştırmasına neden oluyor. Petrol Ofisi ve İş Bankası konuda sürücüleri sevindirecek bir kampanya duyurdu.

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Akaryakıtta devrim gibi bir gelişme! Sürücülerin başına talih kuşu kondu!

Ziraat Bankası, ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı bu dönemde başlattığı akaryakıt kampanyasıyla, araç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. Son dönemlerde akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, araç sahiplerini ve sürücüleri karar kara düşündürürken pek çok banka çeşitli akaryakıt kampanyaları düzenl

Ziraat bankası sürücüleri sevince boğacak! Bu kampamnya kaçmaz!

En çok zam gelenler arasında akaryakıt geliyor. Gelen zamlar sürücüleri isyan noktasına getirirken Ziraat bankasından gelen kampanya sevinç yaşatmaya yetti. İşte, Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başvuru şartları.

Akaryakıtta süperin de ötesi indirim gelişmesi! Bu kadar indirim yapıldı, benziciye gidecekler tıklasın

Akaryakıt fiyatlarındaki değişim devam ediyor. Fiyatlarda bu sefer sürücüleri bir nebze de olsa sevindirecek bir gelişme yaşandı.

AXİS AVM çekilişleri Haberi

AXİS AVM çekilişleri


Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.  

27 Aralık 2013 – 9  Mart 2014 tarihleri arasında yolu Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor.


Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve bowling salonu bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, 1300m²'lik Bowling ve Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis...