29 / 04 / 2024

ayamder

ayamder

AYAMDER, Sarp Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile düzenlediği toplantıda yapı müteahhitlerini iş sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgilendirdi.

Soner Çetin: İmar Adana'da kangren haline geldi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği yönetici ve üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i konuk etmiş. Böyle bir buluşmada da haliyle sohbetin ana konusu kentimizin imar sorunu oluşturmuş.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Murtaza Kılçık: Adana'da ciddi bir imar planı sorunu var!

AYAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık sektörü değerlendirdi. Kılçık, Adana'da çok ciddi bir imar planı sorunu yaşandığını vurgulayarak, bunun da konut sıkıntısı ve maliyeti artırdığını dile getirdi.

Murtaza Kılçık: Adana'nın üçte ikisi imara kapalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Adana’nın planlama konusunda enteresan bir il olduğunu söyledi. Kılçık, Adan'nın üçte ikisinin imara kapalı olduğunu belirtti...

Müteahhitler Adana'nın imar planlarına tepki gösterdi!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık, kentte imar planlamalarının 'yap-boz gibi' olduğunu, bu durumun inşaat sektörüne darbe vurduğunu, müteahhitlere sıkıntı yaşattığını dile getirdi...

Adanalı müteahhitler yurt dışına açılıyor!

Adanalı müteahhitler yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yönetimi, Adana’nın daha güvenli ve daha güzel binalara kavuşması için bir dizi yurtdışı gezileri düzenlemeye karar verdi.

Murtaza Kılçık: Belediye meclis üyeleri mühendis ve mimar olsun!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkam Murtaza Kılçık, şehirlerin sağlıklı gelişmesi için belediye meclis üyeliklerinde mühendis, mimar ve şehir plancılarına öncelik verilmesi gerektiğini söyledi...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Nadir Vurankaya: Ev almanın tam zamanı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesinin inşaat sektörünü canlandırdığını söyledi.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana yapı sektörü bir araya geldi!

Adana bölgesi inşaat sektörünün temsilcileri FİLLİ BOYA – AYAMDER işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda buluştular.

Arsa maliyetleri azaltılmalı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırıdan en çok etkilenen sektörlerden birinin de inşaat sektörü olduğunu dile getirdi. 

Parseller ada haline dönüşsün!

AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşüm planları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Vursavuş, dönüşümün parsel bazında değil, ada bazında yapılması gerektiğini söyledi.

AYAMDER'den Çukurova'da imar çağrısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

Adana İnşaat Fuarı sektöre büyük ivme kazandıracak!

ADANA Yapı Müteahhitleri Demeği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Adana İnşaat Fuarı'nın başta Adana'ya ve bölge şehirlere, inşaat sektörüne büyük bir ivme kazandıracağım söyledi.

Hüseyin Sözlü'den Adanalı müteahhitlere yatırım çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği’nin (AYAMDER), geleneksel kahvaltılı toplantısına konuk oldu. Sözlü, müteahhitleri Denizli ve Mithatpaşa mahallelerine yönelmeye davet etti.

İnşaat sektörü ülkenin kalkınmasında büyük paya sahip!

Seyhan Belediye Başkanı Karalar, Riva Reşatbey Boutique & Business Hotel’de AYAMDER ve Sarp OSGB iş birliği ile gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Adanalı yapı müteahhitlerinin konuğu oldu.

Adanalı Müteahhitler kahvaltıda buluştu!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a mania sorunun çözümünde gösterdiği çaba nedeniyle, onur plaketiyle teşekkür etti. TOplantıda inşaat sektörü masaya yatırıldı.

Müteahhitler iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirildi!

AYAMDER, Sarp Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile düzenlediği toplantıda yapı müteahhitlerini iş sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgilendirdi.

Mustafa Fidan Vursavuş: Kentsel dönüşüm çileye dönmesin!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, kentsel dönüşümde uzun vadeli planlamadan yoksun uygulamaların, çok ciddi sorunlara yol açacağını bildirdi.

ayamder Haberi

ayamder

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), Sarp Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile birlikte üyelerini ve yapı müteahhitlerini iş sağlığı ve iş güvenliği hakkında bilgilendirdi. Riva Otel toplantı salonunda gerekleşen buluşmada Sarp Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taner Dinçsoy, iş sağlığı ve iş güvenliği alanında maalesef çıkan birçok yasaya rağmen ülke olarak henüz arzulanan seviyede olmadıklarını belirtti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da katıldığı toplantıda konuşan Taner Dinçsoy, her yıl inşaat sektörü başta olmak üzere birçok faklı sektörde iş kazaları, işçi ölümleri ve ağır yaralanmaları gibi tatsız olayların yaşandığını belirterek, "Bizim bu toplantıları düzenlemekteki amacımız yönetmelikleri kanunları anlatmak değil. Amacımız bu konuda bilici artırmak" dedi. 


SORULARI YANITLADILAR 

AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş ise katılanlara teşekkür ederek, "Bu tür toplantıları önemsiyoruz"...