07 / 07 / 2024

ayaşta konuk ev

ayaşta konuk ev

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş Şeyhmuhittin Mahallesi'nde kültür varlığı olan 3 adet gayrimenkulü Defterdarlık Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisinin yapılarak belediye adına tescil edildiğini belirtti.

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatları peş peşe 3 aydır yükselişte!

İngiltere konut fiyatları Aralık 2023'te yüzde 1,1 artarak yükselişini üçüncü aya taşıdı. Bu rakamlarla İngiltere'de konut fiyatları bir ayda 3 bin sterlin arttı.

İngiltere'de konut fiyatları düşüşünü 4. aya taşıdı! 

Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatı Temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,3 oranında geriledi ve fiyatlarda üst üste 4 ay düşüş görüldü.

Evi olup kiraya vermeyen ev sahiplerine kötü haber! Maliyeciler peşinizde...

Yüksek kira beklentisi ile evini kiraya vermek istemeyip evini boşta bekleten ev sahiplerine kötü haber geldi. Maliyeciler peşinizde...

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

ayaşta konuk ev Haberi

ayaşta konuk ev

Kadın, erkek, yaşlı konuk evi ve misafirhane olarak kullanılmak üzere tahsis edilen gayrimenkuller ilçenin günlük yaşamsal sıkıntılarına çözüm olacak şekilde projelendirildi. 

Köklü bir tarih var Başkan Taşan, şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın maalesef günlük yaşamla ilgili ciddi sorunları var. İlçemiz hizmetler anlamında 20-30 yıl geri bırakıldığından göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşımızın yaşamsal sorunlarına önem vererek proje üretiyoruz. Köklü bir tarihe, zengin bir kültüre ve doğaya sahip olan ilçemize çok zaman kaybettirilmiş. Ama bizim çalışmalarımız, inancımız, projelerimiz bu açığı hızlı bir şekilde kapatmaya yetecek. Halkımızın ihtiyaçları en önemli gündemimiz. Ayaş'ın merkezinde özellikle Cuma pazarı olduğunda yaşlılarımızın, hanımlarımızın oturup soluk alacakları bir yer yok. Ayaş'a gelen konuklarımızı misafir edeceğimiz hiçbir tesisimiz yok. Bu nedenle tarihi evlerden 3 tanesinin tahsis işlemlerini tamamladık. Tarihi evlerimizin...