13 / 05 / 2024

Ayazağa Eğitim Kampüsü

Ayazağa Eğitim Kampüsü

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Milli Eğitim Bakanlığı, ortak sınav tarihlerini açıkladı...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yaptığı açıklama kapsamında, sınav tarihlerine ilişkin şu bilgiler açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel ilanı yayınladı! Sözleşmeli personel alım hangi tarihte olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Fakat diğer detaylar belli oldu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Ayazağa Eğitim Kampüsü Haberi

Ayazağa Eğitim Kampüsü



Şile'ye Oxford


Işık Üniversitesi Şile'de beş bin öğrenciye İngilizce ağırlıklı eğitim verecek bir kampüs kuruyor. Dev ünitenin ilk bölümü gelecek yıl hizmete girecek


     SON aylarda birbiri ardına gelişen boğulma olayları ile gündeme gelen ve adı hep 'acı'larla birlikte anılan Şile şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerine üniversite kampüsü inşaatına başladığı Şile artık ''üniversite'' beldesi olarak anılacak. Halen Maslak'taki Feyziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Eğitim Kampüsü'nde öğretime devam eden Işık Üniversitesi ikinci kampüsünü Şile'de kuracak. İçinde 8 adet yurt binası, eğitim binaları, personel lojmanları ve sosyal tesislerin yer alacağı kampüste bir yıl sonra İngilizce yabancı...