13 / 05 / 2024

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi iletişim

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi iletişim

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Son 18 yılda demiryolu projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, son 18 yılda 'demiryolu' projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Asyaport'a 300 milyon dolar daha yatırım yapılacak!

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Asyaport'a 300 milyon dolar yatırım yapılacağını ve bununla birlikte ilave 1000 kişilik istihdam yaratılacağını söyledi...

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi iletişim Haberi

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi iletişim

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi konusu:
Şirketin ana amacı yurt içinde ve yurt dışında alışveriş merkezleri, ofis binaları, konutlar, toplu konut, oteller, turistik tesisler, depolar, sağlık tesisleri ve sair mühendislik altyapı tesisleri kültür ve sosyal içerikli yapılar fabrika ve sair sanayi tesisleri inşa etmek, yap işlet devret modeli veya karma model veya kat karşılığı yapmak ve yaptırmak, pazarlamak satmak veya kiralamak, hertürlü imar planı, inşaat, taahüt ve proje işleriyle ilgili olarak proje yönetimi, danışmanlık ve kontrollük hizmeti vermek veya inşa eden ve bunların işletmeciliğini yapan ve benzeri sektörlerde faaliyet gösteren ve gösterecek, kurulmuş veya kurulacak her tür ortaklıklara...