13 / 05 / 2024

aydın altın kanal menderes projesi

aydın altın kanal menderes projesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu söyledi...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi!

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Aydın'da konut kredisine rekor başvuru!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının Ağustos ayı başında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürmesiyle Aydın’da da talep rekor seviyeye ulaştı. Bölgede kredi başvurusunda bulunanlarının sayısının 2 bin 500 kişiye ulaştı.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Hüseyin Aydın: Kanal İstanbul'un finansmanında liderlik yapmak istiyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Kanal İstanbul ile Çanakkale Köprüsü'nün finansmanında bulunmaktan büyük mutluluk duyarız. Hatta liderlik yapmak da isteriz" dedi.

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

aydın altın kanal menderes projesi Haberi

aydın altın kanal menderes projesi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın “Altın Kanal Menderes” projesine destek verdi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Aydın’ın ihracatının önündeki engellerin de kaldırılacağını söyledi. Şehirlerin suyla buluşmasını ve özellikle şehirlerin içerisinden suyun geçmesini çok severim diye açıklamalarda bulunan Soylu, “ Şehirlerin içerisinden geçen bu suyun üzerinden ticaret yapılmasını çok daha fazla severim. Görsel güzelliği açısından, ekonomik gücü açısından, sosyal dinamikleri açısından ve istihdam gücü açısından mükemmel ve muazzam bir şey. Aydın’ın ihracatının geri kalma nedenlerinden birisi de lojistik meselesidir. Bozöyük’te bir deniz olduğunu düşünün. Eskişehir 5 Eskişehir Anadolu 5 Anadolu...