05 / 05 / 2024

Aydın arsa fiyatları

Aydın arsa fiyatları

Son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan konut ve arsa miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Aydın'da yabancılara satılan konut ve arsa miktarı mecliste!

Son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan konut ve arsa miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Aydın arsa fiyatları Haberi

Aydın arsa fiyatları

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan konut ve arsa miktarına ilişkin soru önergesi verdi. Bülbül, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bülbül, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ve talep ederim'' diye konuştu.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün soruları:
1) Son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan konut sayısı kaçtır? 
2) Son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan arsa miktarı ne kadardır? 
3) Arsa ve konut satışları en çok hangi ülkenin vatandaşlarına yapılmıştır? 
4) Son 5 yıl içerisinde Aydın'da yabancılara satılan tarım arazisi miktarı ne kadardır? 

Nuran...