03 / 05 / 2024

Aydın Çakırbeyli temel atma tören

Aydın Çakırbeyli temel atma tören

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırbeyli Çelik İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Fares Çakırbeyli tarafından kuruldu.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın'da yıkım kararı çıkan binalar boyandı!

Aydın'da 'Yolsuzluk binaları' başlığıyla gündeme gelen binalarda bulunan kaçak yapılar mühürlenip firmaya ceza verildi.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'ın Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde bir evde çökme meydana geldi. Düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evin salon kısmında yaşanan çökme sırasında, 10 davetli yaralandı...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

Aydın Çakırbeyli temel atma tören Haberi

Aydın Çakırbeyli temel atma tören

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Yağışlı havaya rağmen törene gelen yüzlerce kişiye ‘Köylülerim’ diye hitap eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirterek “Aylardır yapımı bir türlü bitirilmeyen Çakırbeyli Parkını da yapmayacaklarsa bize devretsinler 48 saat içinde bitirip halkın hizmetine sunalım” dedi.

Adnan Menderes’in Köyü olan Çakırbeyli’deki Demokrasi Çınarı’nın az ilerisinde gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları da katıldı.

İHTİYAR HEYETİ, TESİSİN ADINI “ÖZLEM ÇERÇİOĞLU TOPUKLU EFE” ADINI VERECEK

Törende ilk konuşmayı yapan Çakırbeyli Mahallesi Muhtarı Mehmet Demir, bugüne...