29 / 04 / 2024

Aydın Çine göçe karşı yatırım

Aydın Çine göçe karşı yatırım

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’nin daha fazla göç vermemesi için girişimlerini sıklaştırdı.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

TOKİ Aydın Çine’de 228 konut yapacak! Sadece 2.280 TL taksitle!

TOKİ Aydın Çine 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Çine’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Çine’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Çine sosyal konut projesi..

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021!

TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Aydın Çine kura sonucu 30 Aralık 2021!

TOKİ Aydın Çine kura sonucu 30 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Çine kura sonucu 30 Aralık 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Aydın Çine göçe karşı yatırım Haberi

Aydın Çine göçe karşı yatırım

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’nin daha fazla göç vermemesi için girişimlerini sıklaştırdı.


Seçim döneminde, son 5 yıl içinde hızla göç veren Çine’nin nüfus potansiyelini artırmak için çalışma sözü veren AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, gerek Çine OSB’de istihdamın artırılmasına gerekse bakanlık yatırımlarına yönelik çalışmaları sonuç vermeye başladı.

“ÇİNE OSB’DE MOBİLYA FABRİKASI KURULACAK”

Çine’nin nüfusunun göç nedeniyle azalmasından büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Mustafa Savaş, “50 bin civarındaki nüfusu ile 1985’te 53 bin olan kır nüfusundan bile geride olan Çine’nin, kendi kendine yeten ve göç vermeyen bir ilçe haline gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu doğrultuda Çine OSB’de bir mobilya fabrikası kurulması için bir firmamızla görüşmelerimizi tamamladık. Kendileri önümüzdeki süreçte arsa tahsis işlemlerinin...