28 / 04 / 2024

aydın ev fiyatları

aydın ev fiyatları

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Aydın'da ev kiraları cep yakıyor!

Aydın'da ev fiyatları yükseldi. Bölgenin fazla göç alması ve büyükşehir olması kira fiyatlarına yansıdı. Ev kiraları 900 TL'den başlıyor.

Aydın'da kiralık ev bulunmuyor!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın'da kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Yeterli evin olmaması ev arayan kiracıları zor durumda bırakıyor.

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

Ev fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme! Fiyatlarda düşme oldu hemen bakın acil bakın

Herkesin gözü kulağı ev fiyatlarından gelecek haberlerde. İngiltere'de ev fiyatlarıyla ilgili ise bomba bir gelişme yaşandı. Olayın detayları haberimizde...

118 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Düşük bütçe ile kendi evine sahip olmanın hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

aydın ev fiyatları Haberi

aydın ev fiyatları

Aydın'da koronavirüs nedeniyle konut tercihleri bir hayli değişti. Ses Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre; Aydınlı vatandaşlar, son dönemde tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı.

Kalabalık ortamlarda yaşamak istemeyen vatandaşlar tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı. Bu durum emlak piyasasının hareketlenmesine neden oldu. Vatandaşların tercihleri doğrultusunda tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep oldukça artarken ortaya çıkan bu talep fiyatları arttırdı. 

“TALEP ÇOK FAZLA AMA EV YOK” 

Tek katlı bahçeli ev ve villaların yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Mykanguru Emlak Sahibi Mahmut Yörük, “Tüm dünyada görülen pandemi, hayatımızda bazı değişiklikler yaşanmasına neden oldu. Bu anlamda Aydın’da son dönemde vatandaşlar, tek katlı bahçeli ev ve villaları tercih etmeye başladı. Vatandaşların tercihleri doğrultusunda tek katlı bahçeli ev ve villa...