15 / 05 / 2024

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre

Pervin Töre, Çeştepe Mahallesi'nde yapılacak Eğitim Kampüsü'nün temelinin 2016 yılında atılacağını müjdeledi. Töre, bu liselerin taşınmasıyla birlikte Efeler'deki tüm okullarda, tekli eğitim sistemine geçileceğini söyledi.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü 6 milyon 330 bin 67 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

TOKİ Aydın Kuyucak başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Kuyucak projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Muğla ve Aydın'da 9.2 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Aydın'da yer alan gayrimenkuller için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre Haberi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın'ın Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde yapılması planlanan Eğitim Kampüsü ile ilgili bilgi verdi. 


"OKULLAR 360 GÜNDE YAPILACAK" 

Kampüsün yapılacağı arazinin, mera alanından eğitim alanına dönüştürüldüğünü belirten Töre, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, kampüsümüz için gerekli olan 1/100.000 ölçekli imar planını yaptı. Kampüs arazisinde, zemin etütleri de gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde, 1/5.000 ölçekli imar planı değişikliği için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne, 1/1.000 ölçekli imar planı değişikliği için de Efeler Belediyesi'ne başvuracağız. Belediye Meclislerinde, imar planı değişiklikleri kabul edildikten sonra, kampüs içerisinde yapılacak her birisi 32 derslikli 4 okul binası için birden ihaleye çıkacağız. Kesinlikle 2016 yılında kampüsümüzün temelini atacağız. İhaleyi alan firmaların, iş bitirme süreleri de en fazla 360 gün olacak" dedi. 


4 LİSE TAŞINACAK, TEKLİ EĞİTİME GEÇİLECEK 

Tamamlandıktan sonra...