13 / 05 / 2024

aydın kanal menderes

aydın kanal menderes

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu söyledi...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Hüseyin Aydın: Kanal İstanbul'un finansmanında liderlik yapmak istiyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Kanal İstanbul ile Çanakkale Köprüsü'nün finansmanında bulunmaktan büyük mutluluk duyarız. Hatta liderlik yapmak da isteriz" dedi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO'nun kurulmasına onay!

Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığı, Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun kurulmasına onay verdi. Karar, Germencik halkını mutlu etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'ne 4 yeni fakülte yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) dört yeni fakültenin kurulmasına onay verdi. Açılacak yeni fakültelerle birlikte ADÜ'deki fakülte sayısı 18'e yükselecek.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temeli 22 Şubat'ta atılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temel atma töreni 22 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Hamitabat Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı numara 84 adresinde gerçekleştirilecek.

Aydın Çakırbeyli’de temel atma töreni yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Merhum Başbakan Adnan Menderes’in köyü Çakırbeyli’de düzenlenen temel atma töreni adeta mitinge döndü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, temeli atılan tesisin Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Aydın Adnan Menderes Müzesi çalışmaları hızlandı!

Aydın'da açılacak Adnan Menderes Müzesi için bir araya gelen yetkililer, yapılan çalışmaları gözden geçirdi.

Aydın Germecik'e yeni meslek yüksekokulu yapılıyor!

Aydın Valiliği, Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu Projesi hayata geçiriliyor.

aydın kanal menderes Haberi

aydın kanal menderes


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın “Altın Kanal Menderes” projesine destek verdi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Aydın’ın ihracatının önündeki engellerin de kaldırılacağını söyledi. Şehirlerin suyla buluşmasını ve özellikle şehirlerin içerisinden suyun geçmesini çok severim diye açıklamalarda bulunan Soylu, “ Şehirlerin içerisinden geçen bu suyun üzerinden ticaret yapılmasını çok daha fazla severim. Görsel güzelliği açısından, ekonomik gücü açısından, sosyal dinamikleri açısından ve istihdam gücü açısından mükemmel ve muazzam bir şey. Aydın’ın ihracatının geri kalma nedenlerinden birisi de lojistik meselesidir. Bozöyük’te bir deniz olduğunu düşünün. Eskişehir 5 Eskişehir Anadolu 5 Anadolu...