03 / 05 / 2024

Aydın Nazilli mühürlenen okullar

Aydın Nazilli mühürlenen okullar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kapatılan 5 dernek ve 5 okul mühürlendi.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşı hesaplamasında 7 şiddetinde deprem! Rakamı duyan mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşı hesaplamasında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. En düşük emekli maaşı rakamını duyan mıh gibi çakıldı! Hemen bakın...

4 bankada 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Halkbank, Akbank tek tek açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı!

Garanti Ziraat, Halkbank, Akbank faiz oranlarını tek tek açıkladı. Yeni faiz oranlarını duyanlar mıh gibi çakıldı. İşte ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

BağKur, SSK, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşı rakamını duyanlar mıh gibi çakıldı. Hemen bu rakamlara bakın...

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasını merakla takip ediyor. Altın fiyatları bu hafta içerisinde hızla yükselmeye başlarken gümüş fiyatları da altından geri kalmadı. şu dakikalarda gümüş hızla yükseliyor herkes hemen gümüşe baksın! Gümüş bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları...

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Aydın Nazilli mühürlenen okullar Haberi

Aydın Nazilli mühürlenen okullar

Aydın Nazilli'de OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kapatılan 5 dernek ve 5 okul mühürlendi.


Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü ile irtibatı olduğu tespit edilerek kapatılan Koza Kültür ve Dayanışma Derneği, Nazilli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği, Nazilli Maslahat Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Nazilli Kardelen Eğitim Derneği, Bozdoğan Çağlayan Eğitim Derneği ile Nazilli Özel Aydınlık İlkokulu, Nazilli Özel Aydınlık Ortaokulu, Nazilli Özel Fatih Sultan Lisesi, Nazilli Özel Fatih Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nazilli Özel Fatih Sultan Fen Lisesine giden Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve polis ekipleri inceleme yaptı.


Yapılan aramarda bazı evrak ve bilgisayarlara el konularak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından dernek ve okulların kapılarına mühür vuruldu.


AA




Haber Hürriyet...