01 / 05 / 2024

Aydın yeni yol

Aydın yeni yol

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde Kuyucak İnönü Bulvarı 1,7 uzunluğunda olup kazı çalışmaları devam ediyor.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için merakla beklenen tarih geldi. TOKİ'nin Aydın projesinde toplam 228 konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

Tasarımı ve performansıyla adeta yol arkadaşı olan Skoda Kodiaq’ın güncel fiyatı belli oldu. Skoda, resmi internet sitesinden Kodiaq’ın yeni fiyat listesini paylaştığını duyurdu.

TOKİ Aydın projesiyle tam 322 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede 322 adet konut yer alıyor.

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçedeki 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 yeni konutu kaçırmayın...

Aydın yeni yol Haberi

Aydın yeni yol


Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde Kuyucak İnönü Bulvarı 1,7 uzunluğunda olup kazı çalışmaları devam ediyor. Temel malzeme serimi tamamlandıkça asfalt döşeme işlemleri de yapılıyor.


Atatürk Caddesiyle beraber 35 bin metrekarelik çalışma alanında toplam uzunluk 4,1 km yol yapılacak. Temel malzeme, binder tabakası, aşınma Tabakası’yla beraber yol tamamlanmış olacak.


 Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yol çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Kuyucak sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler.



Aydın Büyükşehir...