04 / 05 / 2024

aydınlar drusilya evleri

aydınlar drusilya evleri

AYD Yapı tarafından 50 milyon TL'lik yatırımla Drusilya Evleri Eskişehir'de hayata geçiriliyor...

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Meda Aydınpark Evleri nerede? Meda Aydınpark Evleri'nde peşinat ve faiz oranı ne kadar? 

Meda Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Meda Aydınpark Evleri projesinde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. Projede teslimler Temmuz 2023'te yapılacak. İşte Meda Aydınpark ile ilgili merak edilenler.

Meda Aydınpark Evleri'nde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı! Yeni proje!

Meda Yapı İnşaat imzası ile Meda Aydınpark Evleri Temmuz ayında teslim edilecek. Projede yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınpark Evleri geliyor! Yeni proje!

4 bin metrekarelik alanda inşa edilen Aydınpark Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Aydınpark Evleri'ndeki konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

aydınlar drusilya evleri Haberi

aydınlar drusilya evleri



Konut projeleriyle öne çıkan AYD Yapı Eskişehir'in en büyük projesi Drusilya Evleri'ni hayata geçiriyor. Drusilya Evleri 50 dönümlük arsa alanına sahip. 


 


Eskişehir Drusilya projesinde toplam 250 dairenin bulunması planlanıyor. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı daire büyüklükleri 140 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Drusilya Evleri'nde 3+1 daireler 140 metrekare 4+1 daireler ise 230 metrekare olarak dizayn edildi.


50 bin TL'lik yatırımla inşa edilen Eskişehir Drusilya Evleri'nde dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.