18 / 05 / 2024

Aydoğan İnşaat lüks konut projeleri

Aydoğan İnşaat lüks konut projeleri

Aydoğan İnşaat son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü...

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!

Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!

Müjde az önce geldi! Tam 75 bin kişi parasını alabilecek. Duyurusu resmen şimdi yapıldı! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın! Peki, başvuru şatları neler? İşte ayrıntılar...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.

Omran İnşaat lüks konut üretiminde marka olacak!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Dünyanın en lüks mağarası Beckham Creek satışa çıktı!

Soğuk Savaş dönemlerinde sığınak olarak kullanılan ABD Arkansas eyaletindeki Beckham Creek Mağarası'nın şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en lüks mağarası olan Beckham Creek, 2.7 milyon dolara satışa çıktı.

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M. Farouq Rasheed Sharawı tarafından kuruldu. 

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bashshar Al Raıyes ve Najeb Alraay ortaklığında kuruldu.

Aydoğan İnşaat lüks konut projeleri Haberi

Aydoğan İnşaat lüks konut projeleri

Son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü. Bu trend hâlâ devam ediyor olsa da son dönemde "butik" projeler öne çıkmaya başladı. 


Çokkatlı, çoğunlukla şehir merkezinden uzak projelerin aksine, şehir merkezlerinde nispeten az katlı, eski mahalle yaşamını lüksle buluşturan butik projeler, hız kazanmaya başladı. Hatta kentsel dönüşümün sağladığı fırsatlardan yararlanma amacıyla bugüne kadar büyük konut projelerine imza atan birçok gayrimenkul şirketinin de büyük projelerin yanında butik projelere yöneldiğini görüyoruz. 


1987 yılından bu yana Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul'un Anadolu yakasının önemli semtlerinde inşa ettiği A plus konutlarla butik projelerin mimarı olan Aydoğan İnşaat, ilginin son dönemlerde artmasının etkisiyle vites büyütüyor. Erenköy'de...