02 / 05 / 2024

Aydos Ormanı turizm

Aydos Ormanı turizm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Aydos Ormanı'nın büyük ölçekli imar planlarını değiştirdi. Orman Aydos Kalesi, lokanta, büfe, kafeterya, soyunma kabinleri, gezi yolu, açık otopark gibi günübirlik tesis yapılaşmasıyla karşı karşıya.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. Siltaş Korupark'ta  yüzde 5 indirim  12 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta. İşte Siltaş Korupark projesi ile ilgili ayrıntılar...

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palsan Turizm Otomotiv İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Yılmaz Özgür tarafından kuruldu.

Turizm bölgelerindeki 51 değerli arazi 49 yıllığına özelleştiriliyor! İşte o araziler...

Aralarında deniz ve orman alanları ile yaylaların da yer aldığı Hazine'ye ait toplam 51 parça değerli gayrimenkul, turizm yatırımcılarına otel inşa etmeleri koşuluyla 49 seneliğine tahsis edilecek...

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaykar Turizm İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şile'de Bülent Faruk Yaylı, Ferya Mert, Necmettin Mert ve Özlem Yaylı ortaklığında kuruldu.

Aydos Ormanı turizm Haberi

Aydos Ormanı turizm


Aydos Kalesi, lokanta, büfe, kafeterya, soyunma kabinleri, gezi yolu, açık otopark gibi günübirlik tesis yapılaşmasıyla karşı karşıya. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bölgenin büyük ölçekli imar planlarını değiştirdi.


İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu ise plana olumsuz görüş bildirdi. İmar planı değiştirilen ve mesire alanı yapılmak istenen bölge, 1. Derece Doğal Sit Alanı ve 1. Derece Arkeolojik Doğal Sit Alanı. Değişikliğin gerekçesi ise raporda şöyle açıklandı: “Kalenin restorasyonunun tamamlanmasının akabinde çevre düzenlemesi düşünülen bu alanın, orman arazisi olması nedeniyle, kent ve kentlinin kullanımına sunulamamaktadır.


Doğayı ve yeşili seven, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret edebileceği yeni tarihi bir alan olacaktır.” İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu ise alanın olduğu gibi korunmasını istiyor. Bakanlığa sunulan yazıda, “1. derece doğal sit...